sprawdzałem co w trawie piszczy zapobiekawaczo i teraz pojawiła mi sie kontrolka poduszek na zegarach, a wcześciej gasła po chwili
z tego co sie dowiedziałem to jakiś błąd który trzeba wykasować tylko jak bo moim polski-vagiem nie mogę, jak wejde w poduszki to tylko sie podłącza na chwile i łączy podownie i tak w kółko
[quote=""Marcin86c""]z tego co sie dowiedziałem to jakiś błąd który trzeba wykasować tylko jak bo moim polski-vagiem nie mogę, jak wejde w poduszki to tylko sie podłącza na chwile i łączy podownie i tak w kółko[/quote]
ściągnij sobie vcds lite i tym wejdź w sterownik poduszek i spróbuj wykasować błąd. jeżeli nie daje się skasować to znaczy że jest gdzieś w układzie poduszek uszkodzenie. podaj tez jaki to kod błędu.
właśnie kudu nie widze bo polski-vag nie chce wejść w poduszki tak jak powinien, widze tylko kontrolke na zegarach, która wcześniej normalnie gasła po chwili
[quote=""czaja""]ściągnij sobie vcds lite i tym wejdź w sterownik poduszek i spróbuj wykasować błąd.[/quote]Zrób jak radzi czaja, a gdy to nie pomoże, to możliwe, że uwaliłeś trefny sterownik zaczynający się od 6Q0.
a w ogule łaczy się z czym kolwiek bo jak z niczym to cos programem a jak tylko z poduchami to gorzej moze byc ja bylo pisane uwalony sterownik była taka wadliwa seria
http://allegro.pl/sterownik-airbag-vw-p ... 00065.html myśle że taki podejdzie ale niech sie jeszcze ktoś wypowie . Ja mam polski vag i błędy nim spokojnie kasuje posprawdzam też innych rzeczy nie robie bo sie nieznam :beg: :beg: :beg: