Chciałbym wam przedstawić moją malutką bestyjkę ale na początek krótka historia.
Samochod kupiłem 2,5 roku temu. jestem jego drugim właścicielem. Samochód z Polski, dokładnie z Krakowa:) Jeździł jeszcze na starych KVB

Przebieg miał nie dużo ponad 100k. i w sumie na tyle wyglądał. silnik w na prawde bardzo dobrym stanie.
Silnik 1.4, tak wogole

W marcu 2013 rozpieprzyłem ją pod wiaduktem w Myślenicach. Niestety z mojej winy(byłem przemęczony pracą i nie spałem wiele. i tu przestroga, starajcie sie byc zawsze wypoczęci na drodze. ja już dostałem nauczkę) troszke się pokaraszkała, ale udało jej się powoli z tego wybrnąć.
Drzwi zostały wymienione, bok przespawany(tylko blacha) zwrotnice wymienione ponieważ zrobił się negatyw, tylko szkoda ze nie po obu stronach

Rodzice odradzali go reperować, ale sentyment do tego samochodu sprawił, że nie mogłem go sprzedac czy oddac na złom. postanowiłem zrekompensować swoje grzechy i powoli małymi kroczkami dopieścić mojego czerwonego smoka:D tak wyglądała po wypadku:

Po przespawaniu i pomalowaniu wyglądała już troszke lepiej

Przepraszam za trochę niewyraźne zdjęcia:

Zderzaki zostały, planuję wymienić je w tym roku na szerokie. po odnowieniu samochodu, postanowiłem go troszkę obniżyć, udało mi się dorwać sportowe sprężyny po niewielkiej cenie. wsadziłem je w seryjne amortyzatory bo te i tak byly na wykonczeniu, wiec to dobry powod, by sprobować jak się jezdzi obniżonym autem. Szczerze mówiąc było tragicznie i mega twardo jak by ich wogole nie bylo...
a wygladało to tak:

Postanowiłem niedługo po tym zrobić coś z tragicznie wyglądającymi felgami i pomalować na biało. będzie w sam raz na zimę

a tu z dekielkami i modelem

jak mowilem amorki szybko padły więc zakupiłem nowy zestaw sportowych amorkow TA-TECHNIX po czym samochod siadł jeszcze niżej

Mam nadzieję że różnica będzie widoczna na zdjęciach, samochód przez jakis czas jezdził na oponach dosłownie do w*jb*nia ;p

a tu juz na zimowkach 155/70
tylko troszkę umorusany

Nastepnym krokiem było usprawnienie troche mojego audio. wymieniłem radio na JVC kd-r203, przog głośniczki pioniera tył owale boshmana na półke. Mimo tego ze wszyscy stwierdzili na forum ze połce mowimy nie ja postanowiłem spróbować. w efekcie gra na prawde dobrze. Wg mnie nie potrzeba nawet tuby, bo bass też jest bardzo dobry. Trzeba jeszcze tylko usztywnić półkę, co uczynie w tym tygodniu i będzie git

To by było na razię tyle, mam nadzieję że wam się podoba mój czerwony diabeł:)
EDIT
Autko posiada na dzien dzisiejszy

:!: Byłbym zapomniał o planach, które nie długo wykonam.
-szerokie zderzaki, przód-tył - zmieniona koncepcja, zderzaki stare zostaja do odnowienia

-felgi steffana 14 szerokie na 8 cali z oponami 185/50 lub szeroka stal - Zaliczone
-Wymiana siedzenia z przodu, troszke podarte,
-wymiana tapicerki z drzwi bocznych na te z miejscami na głosniki, a co w efekcie instalacja głóśników
-założenie centralnego, el szyb

-wymiana kierónków, ew calych lamp, oraz kloszy tylnich na te z gti
Serdecznie zapraszam do oglądania i komentowania, mile widziane są równierz sugestie