Borek zielone GT [SPRZEDAM...]

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

qK. a co to taki kosmos? ;) Takie rzeczy jak felgi można idealnie pomalować sprejem, oczywiście przestrzegając zasad a przede wszystkim czystości i dokładności. Kto oglądał moje felgi wcześniej wie jak wyglądały i prawie zawsze było "pie!@#$ sprejem to jest pomalowane?" więc da się. A jaka radocha, że się partaczom nie dało zarobić ;)
Jacoo jak się znajdą to będą, jak nie to zostanie tak jak jest, 2cm w tą czy w tą nie burzy mi koncepcji ;)
Awatar użytkownika
krzyDOLAR
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzyDOLAR »

ciekawy kolor, do "butelki" będzie jak znalazł. jakość wykonania powala na kolana :oki:
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: qK. »

[quote=""Borek""]qK. a co to taki kosmos? ;) Takie rzeczy jak felgi można idealnie pomalować sprejem, oczywiście przestrzegając zasad a przede wszystkim czystości i dokładności. Kto oglądał moje felgi wcześniej wie jak wyglądały i prawie zawsze było "pie!@#$ sprejem to jest pomalowane?" więc da się. A jaka radocha, że się partaczom nie dało zarobić ;)
Jacoo jak się znajdą to będą, jak nie to zostanie tak jak jest, 2cm w tą czy w tą nie burzy mi koncepcji ;)[/quote]

No to naprawde wielkie gratki bo wyszło Ci super!
Polo 6N by qK.
Szuraj wahaczem, a nie dokladką jak byle pi**a!!!
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: przem_polo »

[quote=""Borek""]Takie rzeczy jak felgi można idealnie pomalować sprejem, oczywiście przestrzegając zasad a przede wszystkim czystości i dokładności. Kto oglądał moje felgi wcześniej wie jak wyglądały i prawie zawsze było "pie!@#$ sprejem to jest pomalowane?" więc da się. A jaka radocha, że się partaczom nie dało zarobić[/quote]
Zdradz ta tajemnice??
Co tam plaujesz oprocz kolek.Moze cos nizej??Tofik sie juz przekonal.
2011
MajóVWka(28maj),Vag Nysa(4czerwiec),M.I.V.W(7sierpien),SCP(24wrzesien)
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""przem_polo""]Co tam plaujesz oprocz kolek.Moze cos nizej??Tofik sie juz przekonal.[/quote]
miałem już nagrane tutaj na forum springi H&R 60/40, ale sprzedający troche poleciał w bambuko i ni ma, a kasy na coś konkretniejszego nie mam bo czeka jeszcze kilka ważniejszych wydatków typu lakierowanie zderzaka i błotnika
Awatar użytkownika
madmax
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: madmax »

Borek felgen wyglądają kozak. Szkoda, że to "fakesplity" ale generalnie wyszło malina i będą się gites na aucie zielonej butli prezencić. Gratki.
moja czerwona taczka
Ślesin 2007 ║ Więcbork 2008 ║ Ślesin 2009 ║ Pławniowice 2009 ║ Ślesin 2011 ║ Dzierżązna 2011 ║ Ślesin 2012 ║ Dzierżązna 2013
Obrazek
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Założone :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

Moim zdaniem git- fajnie współgra z tylnymi światłami ;)
Ogólnie fura megaśnie zadbana :)
Pozdrawiam i bezawaryjności życzę :piwo:
Awatar użytkownika
TOFIK_6n2
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: TOFIK_6n2 »

Jak borek do mnie dzis zajechał na działke... to heh otworzyło mi koparke do podłogi REWELACJA przy tym kolroze uwqzam ze złoto to jakas była pomyłka. Rewelacyjnie pomalowane :)
Tofolot 6n2 1.4 16V AUA ~120 KM 146 Nm

Moje Polo: http://www.vwpoloklub.pl/forum/viewtopi ... 12&start=0

-Zlot PKP Ślesin 2012 2 miejsce Auto Zlotu
-Zlot PKP Ślesin 2012 1 miejsce najniższe Polo 6n2
-1 Zlot Miłośn
Awatar użytkownika
Lobuz
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Lobuz »

Jak dla mnie Polo ideał, takie mogę mieć hehe :oki: :piwo:
Awatar użytkownika
Jacoo
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Jacoo »

[quote=""TOFIK_6n2""]Jak borek do mnie dzis zajechał na działke... to heh otworzyło mi koparke do podłogi REWELACJA przy tym kolroze uwqzam ze złoto to jakas była pomyłka. Rewelacyjnie pomalowane :)[/quote]

eee złoto nie było złe bo pasowało do dymionych, a ze teraz 6n2 na tyle to i koło borewicz musiał dopasowac i jak zwykle przeszedł samego siebie :good:
Awatar użytkownika
madmax
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: madmax »

Cukierek :oki:
moja czerwona taczka
Ślesin 2007 ║ Więcbork 2008 ║ Ślesin 2009 ║ Pławniowice 2009 ║ Ślesin 2011 ║ Dzierżązna 2011 ║ Ślesin 2012 ║ Dzierżązna 2013
Obrazek
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

kolor spasowal idealnie, moim zdaniem tylko opona i dekiel rial to pomyłka :) wrzuc emblematy vw ori ewentualnie bbsa w wiesience i nizszy profil :)
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""Paffcio""]kolor spasowal idealnie, moim zdaniem tylko opona i dekiel rial to pomyłka :) wrzuc emblematy vw ori ewentualnie bbsa w wiesience i nizszy profil :)[/quote]
w zyciu bbsa bym nie wstawił, VW może ale ten co jest mi tez pasi ;) . Opona tez mnie troche wkurzyła bo te Conti mają jakiś taki ujowy układ napisow i wzorków z boku, że wygladają jak balon. Tylko, że nie ma alternatywy dla mnie na 15" bo Nanakanga 185/45/15 nie zaloże a te 165 to nie opony :P
Jeszcze myslę o lusterkach, ale sam nie wiem
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

[quote=""Borek""]Tylko, że nie ma alternatywy dla mnie na 15" bo Nanakanga 185/45/15 nie zaloże a te 165 to nie opony [/quote]
A Potenza?? :D 165/50 i byłoby git :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”