Paffcio już klimatronik ma w wuj czasu Chyba z 2 lata temu wwidziałem, jak mu siękomplet walał po garażu Fajnie, że robi się bardziej czarno w środku A co do foteli, to ja w sumie też do niedawna miałem z 5D
polo prawie gotowe do sezonu, wymienione tylne piasty (w koncu), wczoraj polerowanie maski i klapy tylnej poprzez zmatowienie calosci i maszynowo menzerna, na razie jeszcze bez wosku
z tylu zostana stoczone o 5mm dystanse, zeby troche lepiej kolo spasowac, no i wyprobowalem w koncu troche siuwaxow do lakieru, w tym chwalonego Jet-Black'a od SG, generalnie na plastikach super, na uszczelkach sie niestety nie sprawdza za to swietnie wychodza po tym nadkola, trojkaty lusterek i dokladka
a tak serio to wpadly na dupke polowki lampy japan do kompletu ze zderzakiem, przy okazji przymiarka ori i ledow ktore zalegaja w garazu
generalnie ostatnio powalczylem z maska i klapa tylna (papier 2500 i korekta), jako ze lp3g nie lubi mycia cale auto nadaje sie do przejechania finishem na maszynie, ale nie ma kiedy