Dzięki za pozytywny odbiór :piwo:
[quote=""paffcio""]przednie boczki popraw jeszcze raz bo przebija ten fiolet, na tylnych tego nie widac i jest super [/quote]
No mam zamiar to poprawić, aczkolwiek nie pali mi sie z tym, bo fiolet widać w słońcu.
Grunt to to, że nie straszy ta kolorowa szmata niepasująca do niczego :beee:
[quote=""Ala""]znaleźć boczki czarne do 6n 5d to jak znaleźć beżowe wnętrze do 6n2

ale, Krzychu nie poddajemy się i szukamy dalej!

[/quote]
O tak ciężko cholernie na nie trafić :glare: Ale też przestałem się spinać i przeżyję ze swoimi pomalowanymi :blush2:
Polówka odwiedziła ostatnio DynóVWkę, a tuż przed nią, poszło nieco lepsze mycie, bo zdejmowałem również nadkola, które troche wyszorowałem i nałożyłem czarnidełko SG JetBlack, wymyłem od środka kola i na opony poszłedł Megs Endurance.
Niestety na zlocie nie obeszło się bez strat, bo pewien koleś postawił mi na masce puszkę z piwem, która zjechała i narobiła szkód na lakierze
Kilka zdjęć ze zlotu, zrobionych przeze mnie i przez Alę

__

__

__

__
W drodze powrotnej puszka końcowego tłumika oderwała się od rury :closedeyes:

i polo Warcało i Rycało
http://youtu.be/1ECAzTDdBUY
Na filmiku tego tak nie słychać, bo źle postawiłem aparat i przysłoniłem mikrofon :closedeyes: , ale darło sie pod obciążeniem dosyć ;/
Widziałem, że tłumik się kończy (w końcu jeszcze oryginał, na stałe łączony ze środkowym), więc w garażu leżał już drugi kupiony kiedyś od Paffcia w git stanie

__
Już kiedyś miałem chęć coś ogarnąć z tłumikiem- miała być dwururka, jednakże postawiłem na jedną rurkę skierowana ku dołowi.
Kupiłem kolano 90stopni fi50mm (krótszych nie bylo :niewiem: )

Odciąłem rurkę od tłumika

Po czym z kupionego kolanka odciąłem zbędne kawałki :
Fiku miku, posmarkałem spawem najpierw sam- ale chyba 4-ty raz mialem styczność ze spawaniem elektrodą(generalnie w ogóle ze spawaniem), więc akurat tata wrócił do domu i poprawił moje "spawy"
No i zamontowałem

__
Efekt ?
Moim zdaniem bardzo fajny bo, nie musiałem montować tuningowych tłumików, przez które trzeba ciąć zderzak i robi się kupa pod względem wyglądu, a uzyskałem ciekawy efekt dźwiękowy
Przynajmniej tak mi się wydaje, że nie jest za głośno
Nagrałem filmik, ale nie wiem czy odda to efekt
http://youtu.be/8EaX7OtiETs
to be continued :vinsent: