[quote=""zazi1983""]rejka która jest poniżej swojego miejsca przeznaczenia

Ale to chyba czasowe było bo tylko na jednym foto widzę.[/quote]
rejka poniżej, ze względu na brak miejsca montażu, a w tym momencie już nie ma jej w ogóle, bo auto się grzeje
[quote=""MiSiEk-GDA""]Jest plan by dać rejkę zamiast jednego słonecznika jak gadaliśmy ostatnio,[/quote]
dokładnie jest taki plan ale jak wyjdzie i jak będzie to wyglądało to jeszcze zobaczymy
[quote=""facaldo""]Jedyne co to opony chyba lekki balon wnioskując ze zdjęć.[/quote]
Dokładnie może jest lekki balon bo na 7" i 8" cali założone jest 195/45, miało był 195/40 ale mało czasu, trochę mniej kasy, a poza tym ciężko było dostać.
Na żywo prezentuje się lepiej.
[quote=""barmaz91""]polo widziane w Ślesinie, felga fajna sam je mialem

wiec współczuje polerki jak cos

bo masakra w ogarnieciu tego

[/quote]
Nic mi nie mów Bartek o polerce. Tak dobrze, że udało mi się własnoręcznie doprowadzić do takiego stano. Nie jest to szczyt marzeń jeśli chodzi o efekt ale nie jest źle.
[quote=""xdavvex""]no no Kostek po 5 latach jest i temat:P
Polo bardzo ładne zrobione ze smakiem.
na Ślesinie chyba nie miałeś rejki z przodu co nie?[/quote]
Na Ślesinie wielu rzeczy jeszcze nie było, a przede wszystkim zderzaków

hehe wyszło jak wyszło, źle nie było.
Plany są, więc zobaczymy co dalej z tym będzie
Aktualizacja z dnia 07.07.2013
Jadąc dzisiaj nad morze, mały relaksik

, usłyszałem tylko trzask, nagle pełno dymu itp. Dobrze, że trzeźwo myślałem, bo pierwsze co gaśnica, później odpięcie akumulatora, ale i tak wszystko poszło z dymem. Z instalacji, to tylko sama miedź jest. Najprawdopodobniej zwarcie w instalacji halogenów, bo wiązka po same lampy jest wypalona. Co tu więcej pisać, pora działać