Poniżej załączam listę osób zamawiających gadżety oraz całkowity koszt dla każdego z zamawiających.
Dla Waszej informacji:
Koszt wysyłki (koszt opakowania oraz koszt wysyłki ekonomicznej, poleconej POCZTA POLSKA)
Koszt wysyłki breloka - 7 zł
Koszt wysyłki długopisów - 5 zł
Kosz wysyłki breloka i długopisów - 7zł
Koszt wysyłki koszulki - wliczony w cenę koszulki (gdy zamawiałeś jedną koszulkę płacisz 37 zł, gdy zamawiałeś dwie - 69 zł).
Przy zamówieniu koszulki i jakiegoś dodatkowego gadżetu dopłacamy do wysyłki tylko 2 zł.
Powyższe kwoty - odpowiednio - zostały dodane do cen gadżetów i podsumowane w tabeli w rubryce "DO ZAPŁATY".
[size=99px]MAMY NA TO TYDZIEŃ - CZYLI PIENIĄDZE WPŁACAMY DO 22 GRUDNIA 2009 ROKU.[/size]
Zamówienia zostały złożone 15 grudnia, pozostaje tylko cierpliwie oczekiwać na ich wykonanie.
Jak już wspominałam czas wykonania gadżetów waha się od 10 - 14 dni.
Gdy tylko trafią one do mnie - osobom, które dopełniły wszelkich formalności (wpłaciły pieniądze, podały adres do wysyłki) zostaną one wysłane w pierwszej kolejności.
Na bieżąco w tym temacie potwierdzać będę, które wpłaty do mnie dotarły (osoby na żółto podkreślone w tabeli).
Proszę również pamiętać o tym, by na PW lub e-maila podać adres do wysyłki gadżetów.
KLIKNIJ NA MINIATURĘ:

Pozdrawiam.