PŁATNOŚĆ ZA GADŻETY W AKCJI ŚWIĄTECZNO - NOWOROCZNEJ

Tu znajdziesz informacje o stanie realizacji zamówień, płatnościach i wysyłce

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

PŁATNOŚĆ ZA GADŻETY W AKCJI ŚWIĄTECZNO - NOWOROCZNEJ

Post autor: maziunia »

Listy zamówień zablokowane.
Poniżej załączam listę osób zamawiających gadżety oraz całkowity koszt dla każdego z zamawiających.

Dla Waszej informacji:
Koszt wysyłki (koszt opakowania oraz koszt wysyłki ekonomicznej, poleconej POCZTA POLSKA)
Koszt wysyłki breloka - 7 zł
Koszt wysyłki długopisów - 5 zł
Kosz wysyłki breloka i długopisów - 7zł
Koszt wysyłki koszulki - wliczony w cenę koszulki (gdy zamawiałeś jedną koszulkę płacisz 37 zł, gdy zamawiałeś dwie - 69 zł).
Przy zamówieniu koszulki i jakiegoś dodatkowego gadżetu dopłacamy do wysyłki tylko 2 zł.

Powyższe kwoty - odpowiednio - zostały dodane do cen gadżetów i podsumowane w tabeli w rubryce "DO ZAPŁATY".

[size=99px]MAMY NA TO TYDZIEŃ - CZYLI PIENIĄDZE WPŁACAMY DO 22 GRUDNIA 2009 ROKU.[/size]
Zamówienia zostały złożone 15 grudnia, pozostaje tylko cierpliwie oczekiwać na ich wykonanie.
Jak już wspominałam czas wykonania gadżetów waha się od 10 - 14 dni.
Gdy tylko trafią one do mnie - osobom, które dopełniły wszelkich formalności (wpłaciły pieniądze, podały adres do wysyłki) zostaną one wysłane w pierwszej kolejności.

Na bieżąco w tym temacie potwierdzać będę, które wpłaty do mnie dotarły (osoby na żółto podkreślone w tabeli).
Proszę również pamiętać o tym, by na PW lub e-maila podać adres do wysyłki gadżetów.

KLIKNIJ NA MINIATURĘ:
Obrazek

Pozdrawiam.
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Aktualizacja z teraz:

Na czerwono - osoby, od których nie otrzymałam wpłat oraz nie potwierdziły swoich adresów.
Na zielono - osoby, do których przesyłka została wysłana już wczoraj lub koszulka czeka na odbiór osobisty.
Na żółto - wszyscy Ci poprawni, którzy wpłacili kasę, podali adres, a czekają na wykonanie pozostałych gadżetów.

Obrazek
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Aktualizacja na dzień dzisiejszy:

Na czerwono - osoby, od których nie otrzymałam wpłat oraz nie potwierdziły swoich adresów.
(brak tu wpisanych forumowiczów Wilku89 i Passlandis, którzy po tejże akcji gadżetowej znaleźli się na "czarnej liście" sklepiku).

Na zielono - osoby, do których przesyłka została wysłana przed świętami lub koszulka czeka na odbiór osobisty.
Na żółto - wszyscy Ci poprawni, którzy wpłacili kasę, podali adres, a czekają na wykonanie pozostałych gadżetów.

Obrazek
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Aktualne wpłaty...
Obrazek

Otrzymałam informację, iż gadżety - dziś zostały wysłane do mnie.
Gdy tylko dotrą rozpoczynam wysyłkę drugiej partii.
P.S. wszystkim spóźnialskim - koszulki również zostaną wysłane z drugą partią gadżetów.
Zablokowany

Wróć do „Wszystko o realizacji zamówień”