Drodzy Klubowicze i Klubowiczki.
Zlot zbliża się wielkimi krokami - konkurs na logo dobiega powoli ku końcowi w związku z tym zwracam się do Was z zapytaniem czy wśród Was nie znalazłaby się osoba, która wykonałaby projekt plakatu tegorocznego Zlotu.
Projekt może być wykonany na dowolnym oprogramowaniu - byleby jego jakość pozwalała na odpowiedni wydruk (osoba zajmująca się wydrukami wspominała o formatach correlowskich, pdf...)
Kilka plakatów zostanie wydrukowanych w większym formacie, dodatkowo każdy z Klubowiczów we własnym zakresie będzie mógł go sobie wydrukować i przykleić na wewnętrzej stronie szyby w samochodzie.
Na plakacie powinny znaleźć się: nazwa zlotu, miejsce, termin, patroni - patronat honorowy miasta oraz patroni medialni.
Pozostałe szczegóły do dogadania.
maziunia81
trzeba tylko zmienić z "Urząd Miasta i Gminy Kozienice" na "Urząd Miejski w Kozienicach"
i jak Elektrownia też się zdecyduje to trzeba będzie w tle wstawić kominy. A numer drogi zmieniłbym na 79.
I wyrzuciłbym jeden z adresów www bo na dole i na górze są takie same. Ja bym zostawił górny.
[quote=""d4ri0""]trzeba tylko zmienić z "Urząd Miasta i Gminy Kozienice" na "Urząd Miejski w Kozienicach"[/quote]
[quote=""d4ri0""]I wyrzuciłbym jeden z adresów www bo na dole i na górze są takie same. Ja bym zostawił górny.[/quote]
Zrobione...
Wymieniona też 6R na nieco bardziej "wyraźniejszą"... dodany również jeden z patronów...
[quote=""d4ri0""]bakoma320dlatego napisałem, żeby 66 zastąpić "79"[/quote]
Jeśli ktoś ma takie umiejętności i chęci to niech się tego podejmie... U mnie może i chęci by się znalazły jednak i umiejętności i czasu brakuje.
Dlatego też powstał ten temat, jak widać odzewu jednak brak...
Póki co mamy jeszcze troszkę czasu, więc ostatecznie do 10 maja czekam na propozycję plakatu zlotowego, ewentualnie przeróbkę powyższego...
a może by tak zamiast napisu 3-6.06.2010 Kozienice wrzucić jeszcze datę do tego znaku, wywalić ją z rejestracji i wkleić do niej VW PKP, albo co innego.
Po wywaleniu napisu będzie bardziej widać horyzont a jak elektrownia się zgodzi na patronat to wkleić tam kominy. maziunia81
odezwij się do mnie w sprawie tego przejazdu bo Balcarek dziś do mnie dzwonił i pytał czy mogę załatwić, ale muszę wiedzieć którego dnia i o której godzinie.