Zdecydowałam się raz jeszcze na nowo umieścić wcześniej napisany temat, gdyż zdążyła się dosyć dziwna sprawa.
W konkursie na polo zlotu pojawił się błąd - źle podliczono głosy i tym samym troszkę się nam podium zmienia.
Pozostaje mi jedynie przeprosić goozika, a przyszłorocznym ogranizatorom Zlotu życzyć, by podobna sytuacja nie powtórzyła się nigdy.
Raz jeszcze wszystkim zwycięzcom gratuluję.
I miejsce zajmują maziunia81 i goozik - z sumą punktów równą 43.
II miejsce zajmują balcarki - 37 pkt.
III miejsce - Fresh - 36 pkt.
TURNIEJ PIŁKI SIATKOWEJ:
I miejsce - Jujor, Raplh, Bystry, Balcarek_xxs
II miejsce - PaY, Balcarek_xxl, Limpek, Rafał192
RZUT FELGĄ:
I miejsce - Grzechu
II miejsce - Kamil88
III miejsce - Goozik i Kijus
RZUT OPONĄ:
I miejsce - maziunia81
II miejsce - kaska
III miejsce - sabinka
KONKURS DLA PAR:
I miejsce - _edi i Ilona
II miejsce - Bystry i Imka
III miejsce - Kijus i Ola
PIŁKA NOŻNA:
odbył się mecz towarzyski
PLAC MANEWROWY:
I miejsce - Hiszpan
II miejsce - Wojciechu
III miejsce - Grzechu
MEGAROWEREK:
I miejsce - PaY
II miejsce - rafał192
III miejsce - Hiszpan i .....
hehehe czyli Freshowi sie jednak udalo mimo ze pomylil rubryki i dal sobie tylko 1 pkt a co za tym idzie ja przeskakuje na 4 miejsce Ogolnopolskiego Zlotu a Edi na 5...
jeszcze kilka takich syt i bedziemy z Edim na pierwszych dwoch miejscach
[quote=""Wojciechu""]podobno maziunia i goozik jak to przeczytali chca zrezygnowac z nagrod zebys wlazl na podium [/quote]
to jeszcze zostal Fresh i Balcarki :D
ogolnie powiem Wam, ze fajne te konkurencje byly.. podobaly mi sie... mimo, ze np podczas meczu w pilke polnoc-poludnie (poludnie-poludnie) polowa "pilkarzy" biegala albo czerwona albo blada jak sciana to naprawde fajnie
proponowalbym tylko nast razem ustalic pozniejsza godzine takich spotkan...
no byla straszna rzez na meczu, gralismy jak polska z hiszpania z tą małą różnicą że udało sie wpakować 3 gole
moj post polecial wiec powiem jeszcze raz o konkursie na plac manewrowy
swietnie zorganizowany, dobrze rozegrany, ciekawy i wymagający. No i poziom naprawde byl ciekawy, Cybulowi [Hiszpan] udało sie odegrac za pierwszy zlot za co gratuluje... za rok sprobuje powalczyc swoim autem
tak jest bo chyba nie wiele osób wie albo i nikt ze na pierwszym zlocie też walczylismy z wojciechem :vinsent: czyli jest 1:1 do następnego :piwo: wezme felgi stalowe :box: :-D
właśnie dobrze by było pojechać jednym samochodem którym ani ja ani Ty nie jeździliśmy tylko kto mi da samochód z taką hardkorową jazdą :crazy:
Ostatnio zmieniony 10 cze 2010, 18:24 przez Hiszp4n, łącznie zmieniany 1 raz.
pilka nozna jak co roku jest moim zdaniem za wczesnie....kto po alkoholowej nocy wstaje o 9 i jest w miare normalnej formie ?? trzeba to zmienic po pewnie sporo osob by sobie pokopalo troche
pozdraVWiam
Wojtek chcesz powalczyc bmw? czy planujesz jakies polo ?:D
[quote=""6N-Lukasz""]pilka nozna jak co roku jest moim zdaniem za wczesnie....kto po alkoholowej nocy wstaje o 9 i jest w miare normalnej formie ?? [/quote]
Racja, a Ralph na dodatek był tak zdekoncentrowany, że do właśnej siaty bił piłkę
[quote=""6N-Lukasz""]Wojtek chcesz powalczyc bmw? czy planujesz jakies polo ?:D[/quote]
za rok chce przyjechac Polo... ale chyba juz nie tym... reszta sekretow jak plan sie spełni