TU Pytamy o koszty [Blacharka/Lakiernictwo]

Chcesz polecić albo odradzić jakiś warsztat lub lakiernię ze swojego województwa? To odpowiednie miejsce do tego!

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
gwozdz
Administrator
Administrator

TU Pytamy o koszty [Blacharka/Lakiernictwo]

Post autor: gwozdz »

W tym temacie możecie pytać o orientacyjne koszty wszelakich napraw blacharsko-lakierniczych.
Proszę krótko i zwięźle pisać co macie do zrobienia, nie rozczulać się za bardzo nad każdą wgniotką i odpryskiem.
Osoby, które będą odpowiadały także proszę o treściwe odpowiedzi, gdzie, ile i dlaczego.
Jeśli chcecie polecić lub odradzić poszczególne warsztaty, fachowców to od tego są odpowiednie działy.
Posty nie na temat będą usuwane, bez zbędnych tłumaczeń.
Jak się nie ma co się lubi.... to się kocha żonę.

it's nothing personal i don't like anybody
L
LukSc
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: LukSc »

ile może kosztować porządna konserwacja podwozia? polo 6n z 1996 roku? Jestem ze śląska
Silny charakter i silne ręce Słowiańska dusza .. wielkie serce .!
m
marcin tdi
Newbie
Newbie

Post autor: marcin tdi »

[quote=""LukSc""]le może kosztować porządna konserwacja podwozia? polo 6n z 1996 roku? Jestem ze śląska[/quote]

ja biorę od 150zł z myciem i odtłuszczaniem podwozia,a jak są rdzewki czy dziury to wiadomo cena trochę wyższa
Blacharstwo,lakiernictwo,profesionalne polerowanie lakieru malowanie felg. kontakt GG lub PW .Śląsk GG 5909284
Awatar użytkownika
Witek6935
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Witek6935 »

a ja chciałbym wiedzieć ile by kosztowało malowanie plastikowych listw na zderzakach i drzwiach w kolor nadwozia. Jaki jest koszt lakieru, podkładu i robocizny.. i czy ktoś zna jakiegoś dobrego fachowca z lubuskiego - okolic Zielonej Góry.
x
xdavvex
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: xdavvex »

polecam Ci ta firme, kumpel malowal tam cale autko i jest zadowolony, zadzwonisz i dowiesz sie wszystkiego.
autogas technic
wiejska 3
65-009 Zielona Góra, woj. lubuskie
Tel.: 782187538
Mój kawałek szarej blachy

Gdzie zaczyna się pasja tam kończy się ekonomia.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ślesin 2012
Awatar użytkownika
Witek6935
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Witek6935 »

[quote=""xdavvex""]polecam Ci ta firme, kumpel malowal tam cale autko i jest zadowolony, zadzwonisz i dowiesz sie wszystkiego.
autogas technic
wiejska 3
65-009 Zielona Góra, woj. lubuskie
Tel.: 782187538[/quote]

Dzięki za informację. Kontaktowałem się z Nimi, ale dostałem odpowiedź, że to "zbyt mala naprawa okreslana mianem kosmetyki, ktorych sie nie podejmujemy ze wzgledu na nieoplacalnosc uslugi." Polecili mi jakąś firmę ze Słubic, która wykonałaby mi to w rozsądnej cenie, ale może zna ktoś jakąś też inną, dobrą firmę z lub bliżej Zielonej Góry? Ile mniej więcej może takie malowanie kosztować?
Awatar użytkownika
KaWu
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: KaWu »

Witek6935 jeżeli może być z okolic Legnicy to mogę Ci kogoś polecić. Z twoich okolic nie znam lakiernika.
Awatar użytkownika
Bączas
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Bączas »

hej! pytanie dotyczące malowania całości na terenie lubelskiego?
Dzierżążna 2011 / Ślesin 2012 /...

byłe Bączasowy [url=
Awatar użytkownika
Adek
Newbie
Newbie

Post autor: Adek »

Czy mozecie mi powiedziec ile kosztowało by malowanie 2 zderzaków dokładek na progi + błotkik przedni? i atrapa grila?
Było by dobrze gdyby wszyscy używali rozumu podczas jazdy...
Obrazek
Awatar użytkownika
kuzma
Początkujący
Początkujący

Post autor: kuzma »

Hej

Mam pytanie jest ktos z bydgoszczy szukam taniego i dobrego blacharza i lakiernika aby zrobic blotnik tylny jak cos dajcie na prv namiary
l
loczek4072
Newbie
Newbie

Post autor: loczek4072 »

[quote=""Bączas""]hej! pytanie dotyczące malowania całości na terenie lubelskiego?[/quote]

witaj. kosz robocizny jakies 2.5 tys. ja pracuje w takiej firmie w lubelskim i mozemy zrobic to od reki:) zapraszam :)
Awatar użytkownika
Polański
Newbie
Newbie

Post autor: Polański »

Ile szykować na naprawę błotnika prawego tylnego w 86C We Wrocławiu ( zgnita końcówka w miejscu gdzie poszycie wewnętrzne błotnika łączy się z zewnętrznym poszyciem progu. Dziura na 5 palców dodatkowo do zaspawania miejsce gdzie lewarek się podkłada ( tu zdjęcie: http://imageshack.us/photo/my-images/600/dsc04784i.jpg/ ) aha, bez malowania, tylko spawanie.
Chyba dam do zrobienia tu gdzie Łukasz poleca i jeszcze zniżki dają ( http://r18181.ovh.net/forum/viewtopic.p ... 74effdfb07)
r
radomic
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: radomic »

Witam, ile będe musiał zapłacic za malowanie całego dachu i zarobienie tego parcha? liczę się z wycięciem przedniej szyby..
http://imageshack.us/photo/my-images/220/p1020591e.jpg/
Awatar użytkownika
Czołg GT
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Czołg GT »

Sam bym to przygotował bez wycinania szyby myślę.
U nas z wycięciem szyby i malowaniem 400-500zł
[size=12px]viewtopic.php?f=28&t=19591[/url]
s
sparowski
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: sparowski »

Witam!
Jaki może być koszt przemalowania maski, atrapy pod grillem, szerokiego zderzaka z przodu z czerwonego na LC6M + pomalowanie tylego szerokiego?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Warsztaty”