W tym wątku proszę wpisywać pytania dotyczące Zlotu. Proszę jednak nie pytać o rzeczy, które zostały wymienione w tematach z rezerwacją i wpłatami. Tutaj kierujemy nietypowe pytania odnośnie organizacji.
[quote=""LeMaNeK""]Czy będzie można zabrać ze sobą grilla i rozpalić go przede domkiem ?[/quote]
oczywiście, nawet w temacie o wyżywieniu maziunia napisała, że grille będą się paliły 24h na dobę:)
Mam szybkie pytanko - z racjii, że nie wiem czy uda mi się stawić na zlot - nie rezerwowałem pokojjju - lecz chciałbym wiedzieć czy nie będzie problemu jak przyciągnę ze sobą domek na kółkach ? Oraz kiedy mam uiscic oplate za bilet zlotowy i czy bedzie jakaś dodatkowa opłata za przyczepe? bedzie opcja oplaty na miejscu ?
Niestety nie ma opcji namiotu czy też przyczepy. Ośrodek jest na tyle spory, że pewnie kto przyjedzie w ostatniej chwili zakwaterowanie dla niego również się znajdzie.
Co do biletów zlotowych. W chwili obecnej mam opłaconych 103 szt. Tyle osób chętnych na wyjazd. Wyprodukujemy nieco więcej gadżetów, tak więc kilkanaście sztuk dodatkowo będzie można nabyć na miejscu.
[quote=""Borek""]Podejrzewam, że z racji lokalizacji w centrum kraju sporo osób wpadnie w odwiedziny na jeden dzień. Może zrobić by taką listę?[/quote]
to w spotach załóż temat i niech się ludzie wpisują.w zeszłym roku były takie tematy zakładane.
ja mam takie pytanie. Czy osoby które pojawią się na zlocie na jeden dzień, niebędące klubowiczami, a jedynie użytkownikami forum będą mogły brać udział w zaplanowanych konkurencjach np rzut fefgą czy też będą miały okazję prezentować swoje polówki?