Jesli chodzi o przod to do 9n nie ma za duzego wyboru, dobrym zakupem sa soczewki z ringami, co prawda ringi nie sa piekne i maja tylu zwolennikow co przeciwnikow zawsze mozna je odlaczyc.
seryjne:
soczewki z ringami (srebrne):
soczewki z ringami (czarne):
co do tylnich lamp to zdecydowanie odradzam zakup lexosow i innych wynalazkow i polecam tylnie lampy z 9n3
Na allegro widzialem takie lampki po 550zl, na niemieckim ebayu chodza po okolo 500zl
"Na dźwięk śląskiego dialektu gospodyni uśmiechnęła się lekko. Ja, siedzóm z Francikiym i na fusbal paczóm. Wlyźcie, sam sie sebujcie, tu mocie lacze. Jorg mo tam bółnkawa i kołocz, to wóm do. Jo móm robota we fribecie, to se tam dowejcie rady bezy mie"
[quote=""Yasiek""]przekonywania narzeczonej[/quote]
hehe, to bedzie trudne
lampki fajne zalezy kto co lubi, ale ja juz bym ringow nie chcial ew. je odlaczyl i mial same soczewki
przymierzalem sie z brackim do takiego zabiegu. Ogolnie samo rozebranie klosza nie wydawalo sie bardzo skomplikowane ale jak rozebralismy klosz z Bory brata to potem jakos nie chciala nam sie skleic I reflektor przy kazdej zmianie temperatury sie dziwnie poci
A ringi fajnie wygldaja. A cena ok 600zl to nie jest dramat. Tansze niz ledy na tyl - widzialem za 1500 :/
Nie chce nic mowic ale te zdjecie tych lamp na aukcji to komputerowy fotomontarz.
Widac to golym okiem, brak cieniowania na kolorze czerwonym caly czerwony kolor jest niemal jednakowy, druga sprawa popatrzcie na te diody LED w srodku. Czesc z nich jest poprostu obcieta na koncach a zeby wypelnic dziure dokleili dodatkowo z obrazka
"Na dźwięk śląskiego dialektu gospodyni uśmiechnęła się lekko. Ja, siedzóm z Francikiym i na fusbal paczóm. Wlyźcie, sam sie sebujcie, tu mocie lacze. Jorg mo tam bółnkawa i kołocz, to wóm do. Jo móm robota we fribecie, to se tam dowejcie rady bezy mie"