Witam.Dziękuję za pozytywne wypowiedzi odnośnie moich projektów

Niestety sytuacja odnośnie druku banera na zlot, jak i mojego uczestnictwa w tegorocznym zlocie zmieniła się i to bardzo. Podczas powrotu ze świąt, które spędzałem u rodziny (400km od domu), w poniedziałek (25.04) uczestniczyłem w kolizji drogowej :/ w całym zdarzeniu moja Polówka ucierpiała najbardziej :/ Gościu,który jechał za mną, nie wyhamował na czerwonym świetle i uderzył we mnie po czym ja poleciałem na gościa, który stał przede mną i nadziałem się na jego hak. Sytuacja wygląda tak, że mam rozbite auto z przodu i z tyłu. Chłodnica, pas przedni, zderzak rozwalone. Z tyłu zderzak, klapa i prawdopodobnie trochę zgniotło Polówkę, ponieważ nie można normalnie zamknąć drzwi za kierowcą :/ Mechanik z pomocy drogowej powiedział, że najprawdopodobniej zostanie orzeknięta szkoda całkowita. I tak oto zakończyłem świąteczny wyjazd do rodziny. Na zlot czekałem od początku roku i muszę z żalem stwierdzić, że nie przyjadę:/ Zaliczka zapłacona i wszystko przepadło, zlot, samochód... żeby było jeszcze fajniej tydzień przed świętami odebrałem Polówkę z warsztatu. Przepraszam, że tak Was męczę, ale muszę się wygadać.