Wrzesień 21, 2019, 03:11:04 pm
VWPolo Klub

Autor Wątek: Polo 86c2f 3f G40 piotmag  (Przeczytany 16959 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wrzesień 15, 2015, 08:36:13 am
Odpowiedź #105
Offline

piotmag


Dzisiaj jadę zobaczyć jak posuwają się prace nad moimi autkami wieczorem jak wrócę wrzucę fotki mam zamiar jeszcze pojeździć w tym sezonie  :grin:
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 1970, 01:00:00 am wysłana przez Guest »

Wrzesień 22, 2015, 08:49:01 am
Odpowiedź #106
Offline

piotmag


Dzisiaj odbieram jedna sztukę 86c2f silnik przełożony jeszcze musze instalacje przełożyć żeby chodziło  :D
Ma może ktoś jakaś wiedze co trzeba przełożyć żeby wszystko grało z g 40 do 3f za odpowiedzi z góry dziękuję,
czy g 40 ma grubszy stabilizator bo przy mierzeniu okazuje ze w moich 3f i g 40 sa takie same zna ktoś srednice?
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 1970, 01:00:00 am wysłana przez Guest »

Październik 23, 2015, 12:23:15 pm
Odpowiedź #107
Offline

piotmag


Znalazłem trochę czasu na aktualizacje , samochody przyprowadzone czekają na przekładkie instalacji i osprzętu



« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 1970, 01:00:00 am wysłana przez Guest »

Październik 23, 2015, 09:19:21 pm
Odpowiedź #108

Anonymous

Gość
Cytat: "piotmag"
czy g 40 ma grubszy stabilizator bo przy mierzeniu okazuje ze w moich 3f i g 40 sa takie same zna ktoś srednice?
w etce występuje tylko jeden numer dla stabilizatora
inna jest jedynie guma w wahaczu w którą jest wsuwany (g40 jest oznaczona na żółto i ma numer z końcówką A)

mam nadzieję ze poszło bez problemów :)
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 1970, 01:00:00 am wysłana przez Guest »

Marzec 22, 2016, 02:57:07 pm
Odpowiedź #109
Offline

piotmag


Pogoda powoli zaczyna się robić, córka już podrosła wiec będę zaczynał dalej moja przekładkię
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 1970, 01:00:00 am wysłana przez Guest »

Kwiecień 10, 2016, 07:17:13 pm
Odpowiedź #110
Offline

piotmag


Jedna sztuka gotowa z g40 stał się 3f
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 1970, 01:00:00 am wysłana przez Guest »

Kwiecień 10, 2016, 08:38:44 pm
Odpowiedź #111
Offline

Kamaz


Ładnie się tu dzieje :)
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 1970, 01:00:00 am wysłana przez Guest »
Dbaj swój samochód ich już nie przybędzie
IX Zlot  Ślesin 2014 BB Paris
Piknik III   Topornia 2014 BB Paris
X Zlot Ślesin 2015 86c2f Coupe
XI Zlot Ślesin 2016 86c2f Classic
XII Zlot Ślesin 2017 86c Coupe

Kwiecień 15, 2016, 08:29:48 am
Odpowiedź #112
Offline

piotmag


Chciałem ja wystawić na forum ale nie zdarzyłem sprzedana

Teraz została g40 do złożenia
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 1970, 01:00:00 am wysłana przez Guest »

Kwiecień 17, 2016, 05:24:18 pm
Odpowiedź #113
Offline

Czołg GT


Można widzieć za ile poszła??
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 1970, 01:00:00 am wysłana przez Guest »
viewtopic.php?f=28&t=19591[/url]

Kwiecień 19, 2016, 01:54:12 pm
Odpowiedź #114
Offline

piotmag


A czemu pytasz masz zamiar swoja sprzedać czy byłeś zainteresowany
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 1970, 01:00:00 am wysłana przez Guest »

Kwiecień 20, 2016, 04:01:44 pm
Odpowiedź #115
Offline

Czołg GT


Tak z ciekawości pytam, mojej nie sprzedaje bo nie warto :D
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 1970, 01:00:00 am wysłana przez Guest »
viewtopic.php?f=28&t=19591[/url]

Kwiecień 21, 2016, 11:49:24 am
Odpowiedź #116
Offline

piotmag


Dokładnie mała kasa ale jedna musiała zostać sprzedana ze względu na koszta  :-(
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 1970, 01:00:00 am wysłana przez Guest »

Listopad 03, 2016, 07:50:05 pm
Odpowiedź #117
Offline

piotmag


Musze trochę odswiezyć po długim czasie polo było nie potrzebne wiec było zasypane w garażu teraz postanowienie żeby skończyć do końca roku
Nadal poszukuje licznika g40 może być uszkodzony

Listopad 19, 2016, 06:05:32 pm
Odpowiedź #118
Offline

piotmag


Przy składaniu okazało się ze nie ma węża od chłodnicy dolnego. Szukałem w sklepach u mnie ale nie dostępny .
Kupiłem używany, dzisiaj chciałem odpalić i dupa.
Przekażnik od pomp się nie odzywa ani od kompa  a do końca polówka chodziła  :'(

Grudzień 19, 2016, 11:32:06 am
Odpowiedź #119
Offline

piotmag


Polo już chodzi okazało się ze nie było sygnału z czarnego kabla spod maski, był kiedyś skrecony przy przekładaniu istalacji się obluzował teraz polutowane będzie trzymać.
tłumik środkowy tez był z kawałków teraz zrobiłem przelot

Teraz okazuje się ze mam następny defekt jak auto się nagrzeje (nie zawsze ) bardzo słabo kreci rozrusznik przez to nie chce zapalić. Przekręcając walem na ciepłym nie ma oporu wiec sam już nie wiem .
Spróbuje najpierw wymienić przewody masowe i prądowy zasilający rozrusznik .