Przyciemnienie lamp

Chcesz upiększyć swoje auto? A może pochwalić się przeprowadzonymi zmianami? Tu możesz to zrobić.

Moderator: Global Moderator

m
mjakmateusz
Newbie
Newbie

Przyciemnienie lamp

Post autor: mjakmateusz »

Witam
Ostatnio myślałem żeby przyciemnić tylne lampy i kierunkowskazy taką folią termokurczliwą http://odjazdowenaklejki.pl/folie-do-au ... sparent-98 i mam takie pytanie w związku z tym, czy ciężko to wykonać samemu w domowych warunkach, jaki jest tego efekt, no i najważniejsze!!! czy nasza kochana policja nie czepia się czegoś takiego i nie zabiera dowodu rejestracyjnego, lub nie wystawia za to mandatu, i czy przy przeglądzie diagnosta nie będzie robił z tego powodu problemów. Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdro Mordy.
Awatar użytkownika
Robson_94
Początkujący
Początkujący

Post autor: Robson_94 »

Powiem tak, sam robiłem pierwszy raz u Siebie i jest to dość uciążliwe, nawet w dwójkę, jeden naciąga drugi klei. Ale w miarę ok wyszło, jedna lampa ok, ale druga pod wpływem promieni słonecznych, folia się skurczyła, ale tragedii nie mam. Policja jeszcze nic mi na to nie powiedziała chociaż małem już z dwie kontrolę, a na przeglądzie, diagnosta myśla że to są malowane, i tyle w temacie. Wszystko zależy na kogo się trafi. Folia nie ma homologacji więc dowód się może stracic.

Zobacz sobie moje polo jak wygląda z folią.
m
mjakmateusz
Newbie
Newbie

Post autor: mjakmateusz »

Robson_94, wielkie dzięki za info :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Styling / Fotki aut”