[quote=""gwozdz""]Odnośnie ilości umytych / wysprzatanych aut to ich liczba nie będzie większa jak 2-3 auta. Ograniczenia są związane z faktem że musimy mieć z ośrodka media ( prąd, wodę itp.)/a to niestety przy większej ilości aut jest odpłatne
.[/quote]
Może jeśli to nie problem oczywiście, bo nie wiem jak czasowo stoisz i jaki macie układ z ośrodkiem organizując od kilku ładnych lat zlot ile by za to zawołali, bo i tak większość przed przejazdem itd lata na gunwowe bezdotyki na orlenie i tam kasę zostawia to myślę, że z chęcią zrobiliby to na ośrodku porządną chemią

Tylko wiadomo jak jest z ludźmi przykład rezerwacji na zlot: 100 osób się zdeklaruje, że jedzie a docelowo zostaje 60 więc pytanie jak z tym tematem by było....
[quote=""ZeroOne""]Ja proponuję żeby zrobić tak że kto chce zgłasza auto i potem możemy losowac 3 auta ze zgłoszonych.[/quote]
O to to będzie najsensowniej i nikt nie będzie zazdrosny i na nikogo pluł

Albo zrobić zgłoszenia niech każdy kto chce dać auto opisze dlaczego dołączy zdjęcia co by chciał ogarnąć i dać to nawet sponsorowi potem i niech oni sami jako Ci którzy chcą dla nas pokazać swoje możliwości wybiorą sobie materiał do pracy tak jak rok temu było z wyborem aut zlotu