Zdjęcia, filmy, itp.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Zdjęcia, filmy, itp.

Post autor: maziunia »

Kilka naszych ujęć KLIK

Raz jeszcze dzięki za świetną zabawę i dobrze spędzony czas.
Awatar użytkownika
ko zack
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: ko zack »

Zielona góra sie melduje ze bezpiecznie dotarli do domu :)

jestem nowy na forum proszę mnie nie banować za zły wpis ;p

były korki ale

Obrazek

pozdrawiam i nie moge sie doczekać kolejnego spotkania mordeczki :)
Awatar użytkownika
tomcho666
Konkretnie zainteresowany

Post autor: tomcho666 »

Stolica też się melduje :)

Dziękuję wszystkim za wszystko :lol:

Bardzo fajnie było poznać tyle osób z forum, byłem na zlocie po raz pierwszy i na pewno będę fajnie to wspominał, z chęcią przytelepię się swoim dziadem w przyszłym roku :)

Może wrzucę jutro jakieś swoje foto pstryki. :)
Mój szerszeń, powoli się robi. ;)

http://vwpoloklub.pl/forum/viewtopic.php?f=77&t=60460

Ślesin 2016 - III miejsce - Turniej Tenisa Stołowego
Awatar użytkownika
forteller
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: forteller »

Tutaj znajduje się galeria wszystkich moich zdjęć ze zlotu. W późniejszym terminie wrzucę fotki w formie jednej paczki zip do pobrania.

Uprzejmie dziękuję wszystkim za spotkanie. Po raz kolejny potwierdza się moja teoria, że właściciele Polo to sami swoi ;)

Paczka zip. Uwaga, 2,7GB!
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""forteller""]właściciele Polo to sami swoi ;)[/quote]

Jak to mówią w "Sami Swoi" klasyku z PRL: widać że swój chłop chwasta pod dach by nie wpuścił :rotfl:
Łapcie i moje foto pstrykowe wypociny:
https://picasaweb.google.com/1125401201 ... 7162548769
Będą jeszcze też i filmiki z pokazu Megs'a i inne z głośności wydechu itd ale to jak się ogarnę, bo to wrzucam zdjęcia to czekam cały czas pod telefonem, bo czarnuch walnął wczoraj focha i 172 km wracałem sobie do domu A1 w Focusie z 2015r a z tyłu za mną lora z nim na pace :banghead:
Dzięki wszystkim za MEGA !!! atmosferę i 4 dni na które czeka się cały rok gdzie jesteś w uj szczęśliwy i z bananem na mordzie, a potem przychodzi rok dłużącego się czekania na następny i słynna pozlotowa deprecha ehhh....
EDIT:
Prezentacja Megs'a
https://www.youtube.com/watch?v=RQlVCtn9fC0
Awatar użytkownika
forteller
Mały interesant
Mały interesant

Na wstępie chciałbym uprzedzić, że nie chcę nikomu robić na złość, ująć Panom z Megsa profesjonalizmu, ale...

Pamiętacie jak pokazywali na mojej Polówce jak uzyskać czarne zderzaki? Niestety nie skończyło się to dobrze...

https://www.dropbox.com/s/85gco0lnii8m7 ... 4.JPG?dl=0

Wrzucam ku przestrodze wszystkich, którzy chcieliby spróbować na swoim aucie - nie polecam.
Awatar użytkownika
nick
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: nick »

Facet na TVN Turbo pokazywał w programie "101 napraw"?! jak przywrócić czarny kolor plastikom... opalarka w dłoń i z wyczuciem grzać, a osiągną czarny kolor :)
Nie wiem czy do końca w to wierzyć.... ale efekt był w porządku.
Awatar użytkownika
Wojciechus

Post autor: Wojciechus »

Opalarka trzeba bardzo uwazac i robic długie ruchy w w wolnym tempie. Najwazniejsze zeby robic jak najmniej łączeń tzn miejsc gdzie grzane bylo dwa razy. Plynne dlugie ruchy i efekt jest cacy
Awatar użytkownika
KoStEk
Administrator
Administrator

Post autor: KoStEk »

[quote=""forteller""]Na wstępie chciałbym uprzedzić, że nie chcę nikomu robić na złość, ująć Panom z Megsa profesjonalizmu, ale...

Pamiętacie jak pokazywali na mojej Polówce jak uzyskać czarne zderzaki? Niestety nie skończyło się to dobrze...

https://www.dropbox.com/s/85gco0lnii8m7 ... 4.JPG?dl=0

Wrzucam ku przestrodze wszystkich, którzy chcieliby spróbować na swoim aucie - nie polecam.[/quote]

Nie wystawiaj odgórnie opinii. Firma jest znana na rynku i jest profesjonalistą, w porównaniu do innych, które działają na podróbkach produktów. Celowo tego na pewno nie zrobili.
Puściłem informację wraz ze zdjęciem. Otrzymam odpowiedź i dam Ci znać.

Może najpierw zasięgnąć informacji niż wystawiać negatywną opinię.

[size=99px]Informacja zwrotna z Meguiars jest taka, że przyślą mi dwa produkty w takiej ilości, żeby móc oczyścić te plastiki i przywrócić czerń. Odeślę je do Ciebie na swój koszt. Pasuje?[/size]

Odp. Piotra z Meguiars

"Paweł nie ma najmniejszego problemu takie rzeczy się zdarzają . Po prostu nie mieliśmy już czystego pad z mikrofibry aby rozpracować pastę w porach i po wyschnięciu wyszły plamy.
Nie ma takich wyzwań którym nie dałoby się zaradzić. "
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
----------------------------------------------------------------
Ślesin 2012, 2013, 2014
II miejsce Turniej Tenisa Stołowego-2013
Awatar użytkownika
forteller
Mały interesant
Mały interesant

Kostek, gdzie tam jest opinia? Wyraźnie napisałem że nie chcę chłopakom ujmować profesjonalizmu i nie było tam ani grama opinii.

Zdjęcie wysłałem by przestrzec innych - efekt operacji może być inny od zamierzonego, a ktoś zachęcony efektem osiągniętym na zlocie mógłby chcieć spróbować przeprowadzić taki zabieg we własnym zakresie.

Miły gest Panów z Meguiars, ale nie było moim celem wyciągnięcie dodatkowych środków, tudzież wystawianie opinii. Potrafię sobie radzić z takimi rzeczami we własnym zakresie, bo to nie mój pierwszy samochód z wypłowiałymi plastikami, także nie ma potrzeby by obciążać Cię niepotrzebnymi kosztami.

Peace.
Awatar użytkownika
KoStEk
Administrator
Administrator

Post autor: KoStEk »

Wiesz, to już obiegło nie tylko forum, ale i FB. Zupełnie niepotrzebnie.

Tak jak Piotr zaznaczył, użyli pada, który już wcześniej pracowali, stąd efekt inny niż zamierzony. Błędy się zdarzają, nawet najlepszym.

Myślę, że śmiało można próbować na swoim aucie, tylko tak jak było mówione, każdy pad pod inną pastę czy środek. Wtedy wszystko będzie ok.

Spokojnie preparaty dojdą w następnym tyg. także zapodaj mi na pw adres i Ci je wyślę.

Pracujemy z profesjonalistami, to zachowujmy się jak profesjonaliści.

:piwo:
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
----------------------------------------------------------------
Ślesin 2012, 2013, 2014
II miejsce Turniej Tenisa Stołowego-2013
Awatar użytkownika
Nemesis
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: Nemesis »

Warto chociaż sprawdzić preparaty które przyśle. Będziemy wiedzieli jak się zachowają na plastiku, który jednak nie został poprawnie zrobiony.
Awatar użytkownika
forteller
Mały interesant
Mały interesant

W porządku - zrobimy tak, że przeprowadzę małą fotorelację sprzed i po, a także po jakimś czasie.

Problem w tym, że sam zaaplikowałem już pewien środek, także póki co wygląda to dobrze.
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

Dziwna sytuacja może plastik plastikowi nie równy i te co używali w 2Fach sa inne niż na 6N2, bo jak pamiętacie u mnie też był motyw, że Piotr przejechał maszyna po plastiku od lusterka i nic się kompletnie nie stało jest nadal czarne jak było wcześniej, a też było robione padem tym samym co wcześniej macha którą mi robił więc pytanie WTF ?? :crazy:
Awatar użytkownika
forteller
Mały interesant
Mały interesant

Ja zrobiłem od tego czasu jakieś 1500km z czego trasa 450km w deszczu - może o to chodzi? ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „XI Ogólnopolski Zlot VW Polo Klub Polska”