Autor Wątek: Nie działa funkcja  (Przeczytany 1598 razy)

Offline vaaks

  • phpBB Początkujący
  • *****
  • Wiadomości: 110
  • Pomógł: +0/-0
    • Zobacz profil
Nie działa funkcja
« dnia: Listopad 28, 2016, 05:31:07 pm »
Dlaczego nie działa funkcja " bąź zawsze zalogowany" ? Po każdym wejściu na forum muszę się ponownie logować mimo zaptaszkowania funkcji.

Offline Jaco-

  • phpBB Swój
  • *****
  • Wiadomości: 790
  • Pomógł: +4/-0
    • Zobacz profil
  • Model auta: Polo 6n2 2000 1.4 16V 75KM AUA + ETD BASIS
Odp: Nie działa funkcja
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 28, 2016, 05:57:56 pm »
Działa bez problemów. Wyloguj się. Wyczyść ciasteczka. Wejdź na stronę główną. Kliknij zaloguj i zaznacz ,,Bądź zawsze zalogowany,, klikasz zaloguj.

Ja miałem tak zanim wyczyściłem ciasteczka .

Offline Nemesis

  • Global Moderator
  • phpBB Zainteresowany
  • *****
  • Wiadomości: 448
  • Pomógł: +3/-0
    • Zobacz profil
  • Model auta: VW Polo 9N 1.9TDI AXR 101KM
Odp: Nie działa funkcja
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 28, 2016, 06:42:12 pm »
U mnie działa poprawnie.

Offline vaaks

  • phpBB Początkujący
  • *****
  • Wiadomości: 110
  • Pomógł: +0/-0
    • Zobacz profil
Odp: Nie działa funkcja
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 29, 2016, 09:04:31 am »
Niestety, nawet po usunięciu ciasteczek problem nie zniknął. :(

Offline ZeroOne

  • Global Moderator
  • phpBB Konkretnie zainteresowany
  • *****
  • Wiadomości: 641
  • Pomógł: +2/-0
    • Zobacz profil
  • Model auta: 6N2 1.4 16V 75KM->92KM
Odp: Nie działa funkcja
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 29, 2016, 09:28:37 am »
logujesz się tylko z jednego czy różnych urządzeń?
Blue&Black by ZeroOne

Zapraszam do oglądania

Offline vaaks

  • phpBB Początkujący
  • *****
  • Wiadomości: 110
  • Pomógł: +0/-0
    • Zobacz profil
Odp: Nie działa funkcja
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 29, 2016, 01:25:20 pm »
Loguję się wyłącznie z jednego komputera.