W tym temacie proszę o umieszczanie pytań i odpowiedzi odnośnie:
- sprawdzenia nr katalogowych części których nie jesteśmy pewni czy pasują do takiego czy innego modelu lub podzespołu naszych samochodów; nie znamy numeru katalogowego itp
- masz pytanie na temat wymiary niektórych cześci (o-ring, przewody itp.)Zacznę ja:)
Pytanie:
Proszę o sprawdzenie w ETKA nr części:
6N0 807 241BDo jakiego zderzaka jest przewidziana ta zaślepka? Do szerokiego czy wąskiego??
Z góry dzięki za info.
Odpowiedź:
Nr katalogowy
6N0 807 241B odnosi sie do zderzaka dwuczęściowego tzw. "wąskiego". Do zderzaka jednoczęściowego - "szerokiego" katalog przewiduje zaślepke o nr:
6N0 807 241A Zaślepki różnią się od siebie wielkością.
PS. Jeśli ktoś ma inny pomysł na strukturę tego tematu to sugestie mile widziane :oki:
Zachowanie podobnego stylu pytań i odpowiedzi zapobiegnie stworzeniu się bałaganu w temacie.
Każda wypowiedź nie na temat będzie kasowana bez ostrzeżenia i wyjaśniania czegokolwiek!W miarę możliwości czasowych postaram sie wyszukać i przenieść tu posty o podobnym charakterze.
czajaWitam
Jestem nowy na forum i nie wiem czy pisze w dobrym dziale, ale proszę o pomoc w następującej sprawie.
Zgubiłem ,a może mi ukradli zaślepkę spryskiwacza reflektora prawego w VW POLO 1,4 TDI Z 2006r.
Moje pytanie gdzie zdobyć taką zaślepkę i czy od innych modeli tez pasuje do wyżej wymienionego modelu np.taka
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=836618241Z góry dziękuje za pomoc.