Kwiecień 03, 2025, 09:58:45
VWPolo Klub

Autor Wątek: lampy Polo classic  (Przeczytany 2538 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kwiecień 05, 2017, 20:50:25
Przeczytany 2538 razy

danek97

Witam, od pewnego czasu zastanawiam się nad wymianą lamp w polówce pytanie moje brzmi czy lampy ringi z seata ibizy 6K bedą pasowały do Polo classic?

Kwiecień 07, 2017, 17:49:05
Odpowiedź #1

Duzzzy

Podłączam się do pytania.
Już jest Polo na daily.

Czerwiec 29, 2017, 21:33:03
Odpowiedź #2

Kaczy

Nie ponieważ mają inne skosy, są bardziej proste.

Czerwiec 29, 2017, 21:59:57
Odpowiedź #3

Rumcajsas

Gość
I tak i nie.. Jak powyżej - są inne skosy (przy grilu), ale jeśli mocowania lamp masz identyczne to wystarczy założyć grila od Ibizy. Właśnie tak zrobiłem u siebie, a że irytował mnie znaczek Seata więc wywaliłem całe wewnętrzne plastiki i założyłem czarną siatkę alu - nie dość że mam ładne lampy za psi pieniądz, to na dodatek siatka dała 5 pkt do lansu ;)

Lipiec 02, 2017, 05:31:46
Odpowiedź #4

Kaczy

I tak i nie.. Jak powyżej - są inne skosy (przy grilu), ale jeśli mocowania lamp masz identyczne to wystarczy założyć grila od Ibizy. Właśnie tak zrobiłem u siebie, a że irytował mnie znaczek Seata więc wywaliłem całe wewnętrzne plastiki i założyłem czarną siatkę alu - nie dość że mam ładne lampy za psi pieniądz, to na dodatek siatka dała 5 pkt do lansu ;)

Masz jakieś fotki tego swojego Moda? Jestem wzrokowcem i chciałbym to zobaczyć przed zabawą. :)

Lipiec 02, 2017, 10:16:41
Odpowiedź #5

Rumcajsas

Gość
Spoko, ale nie teraz - u nas co kilka minut "przelotne opady", jednak tak intensywne że chwilami na 30 metrów świata nie widać więc chwilkę cierpliwości jak się nieco rozjaśni.
W kwestii samych lamp to na fotkach i tak nic nie będzie widać, bo poza podcięciami zasłoniętymi przez grila są w zasadzie są identyczne (nawet mając oryginalne Polo obok ciężko dostrzec różnicę), a resztę sam ocenisz :P

Lipiec 02, 2017, 14:31:10
Odpowiedź #6

Kaczy

Najbardziej mnie ciekawi przeróbka grilla z tą siatką.

Lipiec 13, 2017, 22:28:01
Odpowiedź #7

Rumcajsas

Gość
Sorki za kilkudniowe opóźnienie - poza paskudną pogodą naskładało się kilka spraw rodzinnych, i po prostu nie miałem głowy by pamiętać o fotkach.. Obiecuję że na dniach nadrobię opóźnienie :)

Lipiec 14, 2017, 22:04:44
Odpowiedź #8

Kaczy

Sorki za kilkudniowe opóźnienie - poza paskudną pogodą naskładało się kilka spraw rodzinnych, i po prostu nie miałem głowy by pamiętać o fotkach.. Obiecuję że na dniach nadrobię opóźnienie :)

Wybaczam i czekam. :D

Lipiec 15, 2017, 00:04:29
Odpowiedź #9

Rumcajsas

Gość
Poniżej obiecana fotka

W sumie dobrze się stało że "zmusiłeś" mnie do zajęcia się grilem, gdyż jak widać - farba w spreju bez podkładu raczej słabo się trzyma oryginalnego elementu, więc mam pretekst by spędzić sobotę przy autku :)