Miałem dzisiaj okazję odbyć przejażdżkę najmocniejszym 2.0 TSI,niestety tylko na prawym siedzeniu ale i to dobre Zrobił na mnie piorunujące wrażenie.Siedzenia bardzo wygodne,trzymanie boczne rewalka jak dla mnie,spasowanie bez zastrzeżeń ,czarne no i moc (katalogowo 7.1 sek do 100)... tylko jak wiadomo mocy nigdy dość
No tylko w tym wyposażeniu jakie było to grubo ponad 100tys zł :/
[quote=""TomekZG1""]Moim zdaniem reaktywacja jak najbardziej udana :spoko:[/quote]
dobrze powiedziane, ale moim zdaniem, nowe scirocco robi duze wrażenie dopiero jak sie je zobaczy na zywo, zdjecia to juz nie to samo
[quote=""LukLin""]Fajna fura![/quote]
kolega ostrzegam Cie już w drugim dziale że odpowiedzi typu fajna fura są zbędne więc jak nie masz nic bardziej konkretnego do dodania nie wal spamu bo będę karał, pozdrawiam moderator
No to rozwinę moją myśl
Przód trochę agresywny co pozytywnie wpływa na wygląd samochodu. Z tyłu masywny zderzak, nawet nie widać gdzie się klapa kończy w białym kolorze.
Co do wnętrza: widać że są dobre fotele i dobre materiały wnętrza. Dobrze że wstawili srebrne wstawki to ożywiają wnętrze.
Ogólnie samochód mi się bardzo podoba. Aha i jak już będę chciał kupić to na pewno w białym kolorze
Świetny samochód , widziałem go już we Wrocku jeździ jeden z pierwszych taki biały albo perłowy i chyba ta 170 KM wersja, naprawdę szeroki jest ten samochód,
piotrl ale co to za porównanie. scirocco to 3 drzwiowe copue. to nie jest usportowiony golf tylko nowy model. a golf r32 to spuchnięty golf . ja nie mówie że nie jest świetny, ale takie porównania nie mają sensu. porównaj scirocco do audi tt albo alfy brera czyli do konkurentów...
[quote=""jujor""]piotrl ale co to za porównanie. scirocco to 3 drzwiowe copue. to nie jest usportowiony golf tylko nowy model. a golf r32 to spuchnięty golf . ja nie mówie że nie jest świetny, ale takie porównania nie mają sensu. porównaj scirocco do audi tt albo alfy brera czyli do konkurentów...[/quote]
To tak jak piszesz ale jak bym miał kupić z tych dwóch to bym kupił R32 jeśli chodzi o porównania scirocco np do TT to wziąłbym TT miałem audi i to jest inna jakość niestety niz VW
pytanie co ważniejsze, wygląd czy jak się prowadzi? Nie bez powodu VW wypuścił nowy model golfa i odświeżył jedną z najstarszych linii, scirocco po 18latach. Scirocco od dawna nie wypadało dobrze pod względem wyposażenia/cena. Ale coś siedzi w tej linii
następna będzie honda, jak polo odmówi posłuszeństwa... jak ja lubię tą solidność VW
[quote=""Ruszowy""] pytanie co ważniejsze, wygląd czy jak się prowadzi? Nie bez powodu VW wypuścił nowy model golfa i odświeżył jedną z najstarszych linii, scirocco po 18latach. Scirocco od dawna nie wypadało dobrze pod względem wyposażenia/cena. Ale coś siedzi w tej linii [/quote]
Jak dla mnie prywatnie jedno i drugie :shock: jak wygląda :mrgreen: to pewnie się dobrze prowadzi :mrgreen:
A tak poważnie jak świat duży długi i szeroki jedni są za Golfem a inni za Scirocco :twisted: