Witam!
Kupłem sobie VW POLO 6N i jeszcze za bardzo nic z nim nie robiłem, bo kupiłem je niecały tydzień temu, ale mam co do niego zamiary.
VW POLO 6N 1997r.
999ccm, 50kM.
wydech nie wystaje tak jak wyglada tylko to zdjecie tak wyszło. wystaje okolo 4-5cm.
Brudny troszkę, ale to zalety zimy...
POZDRAWIAM ! ! !
Ostatnio zmieniony 18 lut 2010, 14:56 przez pogodny94, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam zamiar zmienić zderzaki na szerokie i założyć jakąś felgę 15" na letnich oponach, może szyby ładniej przyciemnić, bo w tych obecnych są pęcherze, a co do końcówki to jest to wydech cały taki i jest strumienica zamiast katalizatora. Ona w rzeczywistości tak nie wystaje (ok 4-5 cm) - to zdjęcie tak wyszło, bo jest bardzo blisko, ale jak założę pełne zderzaki to będzie dobrze i się schowa bardziej. Zrobię zdjęcie końcówki od góry to zobaczycie.... pozdrawiam...
Zmiany wizualne myślę, że będą dopiero na lat,o bo z robota krucho w zimę, ale niedługo wkładam pociche do bagażnika, bo też lubię jak mi się gatki trzęsą. Pioneer TS-W307D2- 400W RMS +peiying PY-2F01R-300W RMS. Czekam tylko na kondensator i skrzynie, bo szkoda akumulatora.
Moje POLO nie ma za bardzo wyposażenia, ale mam 1 poduszkę (ale wydaje mi się, że były dwie, bo schowek nie ma takiego samego koloru jak deska i trzeszczy na dziurach jakby nie pasował do końca), centralny zamek z pilota z alarmem, ABS, immobilizer. Nie wiem czym się rożni od tych do 96r. ale mam niecałe 1.0 i podobno 50kM, a do 96r. miały 1043ccm i miały 45kM. Połączyłam kolejne posty w jeden.
Poprawiłam błędy - następnym razem zwróć uwagę na swoją pisownię.
Maziunia81
Baza jest.
Trzeba niżej + przedni grill (mat lub no name) + felunek + co tam co do gustu przypadnie
No i tego opiekacza z tylu wywal bo odstaje na maxa.
Przedni i tylni znaczek w czarny mat.Dobra felga z kolkiem,zalozenie gwintu,zmiana tylnich lampek z 6n2,szerokie zderzaczki i juz bedzie lepiej.Powodzenia w modach.
[quote=""przem_polo""]Przedni i tylni znaczek w czarny mat.Dobra felga z kolkiem,zalozenie gwintu,zmiana tylnich lampek z 6n2,szerokie zderzaczki i juz bedzie lepiej.Powodzenia w modach.[/quote]
Czy każde Polo musi wyglądać tak samo? Ja nie wiem co to za moda u nas w klubie szczegolnie o tych lampach 6n2,gwincie i czarnych znaczkach. Aż się odechciewa czytać...
[quote=""pawellini""] Ja nie wiem co to za moda u nas w klubie szczegolnie o tych lampach 6n2,gwincie i czarnych znaczkach.[/quote]
Lampy i znaczki, to się zgodzę - wolę ori znaczki, a std lampy z pomarańczowym kierunkiem mi bardzo pasują ostatnio
Niemniej, -40 by nie zaszkodziło tej Poli ;]