[quote=""TONY831""][quote=""balcarek_xxl""]musisz zapłacić za 4 łóżka po 20 zł + bilety zlotowe ... tzn kto chce gadżety ze zlotu i chce brać udział w konkursach i zabawach płaci 70zł/os[/quote]
ja bede brał udział wtych konkursach pozostali nie.czyli wysyłam150 zł zaliczki wtakim razie? czy kazda osoba musi opłacic bilet?[/quote]
tak jak napisał balcarek_xxl, skoro oni nie będa brali udziału w konkursach itd. oraz nie chcą otrzymać gadżetów to płacisz 150 zł.
Tak jak pisałem wcześniej, podaję wyjaśnienie (do potwierdzenia przez osoby jadące na zlot) odnośnie rezerwacji domków przez Grupę Łódź.
Sprawa wygląda na obecną chwilę tak, że zarezerwowany został domek 5os. z łazienką poza tymi oferowanymi na forum przez 4 osoby:
Fresh+Ania
Mackow+Ania
Natomiast jeżeli chodzi o dwa domki 2os., które ja rezerwowałem proszę je przypisać dla:
6N_Lukasz + Szczygielek
Skorpion + Agnieszka
Myślę, że w kwestii dalszych ustaleń, płatności itd. itp. będą wyjaśniały to bezpośrednio osoby, które jadą na zlot.
Mi niestety pozostaje życzyć wszystkim udanego zlotu (chociaż taki to na pewno będzie) i przede wszystkim jak najlepszej pogody, żeby w tym roku dopisała!
Witam.Podsumowując:nie ma już wolnych miejsc ani w domkach ani w pensjonacie dla dwóch osób?Czy coś przeoczyłem?Pozostaje chyba tylko we własnym zakresie rezerwacja pokoju albo domku.
Wszystko wyjaśnione.Nie będzie trzeba we własnym zakresie wynajmować domku ani pokoju.Trzeba zakasać rękawy i cięzko pracować na wyjazd,bo troszkę $ na to potrzeba Pozdrawiam