Podłokietnik

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

M
Misiek86V
Raczkujący
Raczkujący

Podłokietnik

Post autor: Misiek86V »

Witam mam pytanko mam Vw polo variant i chciał bym się dowiedzieć czy są jakieś oryginale do nich podłokietniki !
Pozdro!! :)
Awatar użytkownika
tocamartin
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: tocamartin »

hejka kolezko! ja tez posiadam VARIAnTA :) tez szukałem kiedys podłokietknika do mojej poli. nie znalazłem nic oryginalnego poza tym:
http://moto.allegro.pl/item980556799_no ... olo_3.html

ale zastanawiałem sie jak go zamontowac... czy będzie sie to wiązać z wyjmowaniem siedzeń w samochodzie:/ Czy tylko wystarczy przykręcić do tapicerki podłogi / kolumny środkowej (ale chyba to nie wyystarczy) bo nie bedzie trzymac. co o tym myślisz... :scratch:
[size=12px]
M
Misiek86V
Raczkujący
Raczkujący

Witam kolego nie ja już kupiłem sobie coś takiego.

http://www.allegro.pl/item979432963_pod ... r_24h.html

Tylko cały czarny były w ,Biedronce za 39zł można regulować wysokość ma dosyć sporą skrytkę.
i co najlepsze w tym jest to ze nawet go nie przykręcałem i niema żadnych dziur wchodzi miedzy fotele dość ciasno i się trzyma dobrze ze można oprzeć spokojnie rękę chyba ze ktoś będzie na niego siadał to się ruszy:D
A ten co pokazałeś to też o nim myślałem ale jest dość drogi i jakości się nie podobał.
Ale to już zależy od ciebie, ja polecam ten co pokazałem wyżej .
Pozdrawiam!!!
Awatar użytkownika
tocamartin
Raczkujący
Raczkujący

no sprawa rozchodzi sie tez o to, ze ja bym chciał przykręcić, bo u mnie jak sprzatam czy nawet kogos przewożę z tyłu (wysoką osobę) to czesto siedzenia mi jeżdżą przód - tył! więc opcja "wsadzenia" między siedzenia odpada!!! masz moze pomysł jak i do czego przykręcić na przykład ten co Ci pokazełm. pozdro!
[size=12px]
Awatar użytkownika
Artpolo
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: Artpolo »

Nie przeszkadza ten podłokietnik? Żonka ostatnio molestuje mnie aby coś takiego zamontować bo nie ma gdzie szpargałów trzymać :banghead: Torebka za mała.
Zastanawia mnie czy będę mógł swobodnie biegi wciskać bo w Polo i tak ciasno jak w myśliwcu.
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee :)
M
Misiek86V
Raczkujący
Raczkujący

No znaczy biegi ok wchodzą nie mam problemu . Trochę rękę trzeba wysunąć zęby ręczny zaciągnąć ale nie ma tragedia możne dlatego bo ja mam go wysoko ustawionego.
Awatar użytkownika
przemek6189
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: przemek6189 »

[quote=""Misiek86V""]Witam kolego nie ja już kupiłem sobie coś takiego.

http://www.allegro.pl/item979432963_pod ... r_24h.html

Tylko cały czarny były w ,Biedronce za 39zł można regulować wysokość ma dosyć sporą skrytkę.
i co najlepsze w tym jest to ze nawet go nie przykręcałem i niema żadnych dziur wchodzi miedzy fotele dość ciasno i się trzyma dobrze ze można oprzeć spokojnie rękę chyba ze ktoś będzie na niego siadał to się ruszy:D
A ten co pokazałeś to też o nim myślałem ale jest dość drogi i jakości się nie podobał.
Ale to już zależy od ciebie, ja polecam ten co pokazałem wyżej .
Pozdrawiam!!![/quote]

Też mam ten podłokietnik tylko że ja miałem od razu po sprowadzeniu samochodu z Niemiec ale mogę powiedzieć że bardzo dobry podłokietnik; pakowny nie wyrabia się szybko i na allegro też częso jest.
Awatar użytkownika
tocamartin
Raczkujący
Raczkujący

no dobrze produkt jes OK! ale powiedzie mi jak go zamontowac - zaglądałem pod tapicerke pod kolumną ręcznego i wnioskuję ze trzeba podłokietnik przykręcac do blachy podłogi, zeby nie wciskać go miedzy fotele! mi zależy zeby był przymocowany i fotele niezależnie chodziły!!! ktos ma jakis pomysł....
[size=12px]
M
Misiek86V
Raczkujący
Raczkujący

Witaj tzn on miedzy fotele wchodzi dość ciasno i nie wiem czy opłaca się go przekręcać a fotele chodzą ok a t tak będziesz miał jakieś dziury.
Najlepiej spróbuj podjechać do jakiegoś sklepu z akcesoriami do aut ja u siebie widziałem w kilku sklepach te podłokietniki i porostu przymierz sobie i po kłopocie:)

Pozdrawiam!!
Awatar użytkownika
tocamartin
Raczkujący
Raczkujący

na allegro tego jest duzo, a gdzies pojade do sklepy to wyciągnie jeden i bierz:/ bede musial jeszcze ten temat przemyslec... ale szkoda ze nie ma niczego oryginalnego pod polo!!

Hej
mały edit: Postanowiłem kupić ten podłokietnik, ktory zamiesciłem w pierwszym poście. Dzwoniłem do kolesia i mowił, ze on jest specjalnie dedykowany do polo 6N - chodzi o sposób montażu. Kolo na aukcjach ma tez ten sam podłokietnik do innych modeli aut ale chodzi o sposób montażu do środkowej kolumny z ręcznym.
jak juz go zamontuje to podesle pare fotek i opisze funkcjonalność tego cudeńka :)
[size=12px]
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”