Zielone PolO by FilipO

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

Kołpaxy i ten czerowny środek jak dla mnie bez urazy bleeeee :beee:
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Wydaje mi sie,że te wszystkie oceny twojego auta,wplyną na to,że na następnych zdjeciach,które umieścisz beda jakieś zmiany.Chyba,ze bardzo lubisz czerwony i nie masz zamiaru nic zmieniac :)
Obrazek
j
jarek311086
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: jarek311086 »

no dużo więcej niż koledzy dodać nie mogę jedynie się pod tym podpisać...ale patrząc na polkę to szału ni ma :shock: kompozycja kolorów nie do przełknięcia...ja mam środek w karbonie nie wygląda tragicznie ale to zrobił poprzedni właściciel(nie to żebym się tłumaczył :) )szczerze powodzenia a bedzie tu potrzebne :)
Awatar użytkownika
FilipO
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: FilipO »

O to mi wlasnie chodzilo. po to sa takie fara jak to. pokazalem co pokazalem- poczytalem opinie i teraz przyszedl czas na zmiany. na nasteponych fotkach powinno byc lepiej :)
"...Uważaj jak tańczysz, bo życiowy parkiet bywa śliski..."
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

[quote=""FilipO""]O to mi wlasnie chodzilo. po to sa takie fara jak to. pokazalem co pokazalem- poczytalem opinie i teraz przyszedl czas na zmiany. na nasteponych fotkach powinno byc lepiej [/quote]
No i chwała ci za to :piwo: Przynajmniej wiesz o co chodzi a nie obrażasz się jak niektórzy przy minimalnej krytyce :piwo:
Povwodzenia w dalszych modach :)
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
Lobuz
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Lobuz »

no to Panie jedziesz z koksem, folia out, neonki out, żadnych pokrowców, lepiej wyczyścić ori tapicere a pare dziurek kto tam zauważy.. żadnych gej luków na tył, tylko albo ori hella czarne albo od 6n2 pooglądaj inne projekty bo ten kolorek fajnie się kompunje z deilkatnymi przeróbkami typu właśnie tylne lampy od 6n2
Awatar użytkownika
M4Tt
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: M4Tt »

hmm kolego widać że twoje polo trochę przeszło nie ładnych zabiegów swego czasu ale wszystko da sie naprawić jak koledzy wyżej , dokładke dołóż i będzie lepiej , ja swójego posadziłem -60 i mam orginalna dokładke a do tego jedna od clio pod spodem i czasem przychacze lecz niema tragedia :) , pod glądnij mój temat viewtopic.php?f=29&t=7848 i może zabierzesz pare inspiracji co do twojego dragona :D , powodzenia i nie zakładaj tych tesco modów :)
[size=12px]viewtopic.php?f=30&t=24078&p=218149#p218149[/url]

Bylo 6n 5d 1,6 GLX --> BMW 318 IS coupe --> 6n 3d 1.3 CL --> 6n2 1.4 16v --> 6n2 GTi :)
Awatar użytkownika
FilipO
Raczkujący
Raczkujący

po dlugim czasie lookam na styling...a wiec mamy zime :) chyba da sie wyczuc to w powietrzu :D wiec autka narazie nie ruszam bo nie mam garazu..niestety do wiosny.... nie mam fotek ale...napisze co narazie zrobilem...
biale kierunki boczne sa- trzeba zamontowac
czerwona folia poszla aut- zastapiona carbonem
kolpaki poszly ...gdzies bo jeden urwalem :)
dla wlasnej wygody kupilem podlokietnik w kolorze carbonu... podlokietnik dla MNIE... jezdzi mi sie z nim wygodniej...
zmienilem zegary- czerwone swiatlo... czerne zegary z bialymi wskaznikami...
czarne pokrowce z haftami tygrysa w kolorze czerwonym- wiem ze najlepiej wyglada ori tapicerka ale moja byla powypalana...w przyszlosci moze wymienie wszystkie fotele badz obije skórka :)
zakupiony centralny zamek na pilota- nie zamontowany...dla mojej wygody- czesto podrozuje z pasazerami a otwierani drzwi pasazera- udreka...
na wiosne jade do pracy wiec jakies alu i oczywiscie pojade z autem w dol... narazie brak funduszy...
nastepny zakup do napewno dokladka na przod
czekam na lepsza pogode abym mogl porobic to co dam rade- narazie brak wolnego czasu remontuje dom rodzicow wiec na brak pracy nie narrzekam...
do tego chce dac dla siebie glosniki w tylna polke- wiem ze mija sie z celem ale niech cieszy moje uchi dzwiek z tylnej polki... radyjko mam z alegro za 130 zl..usb i te pierdoly... mi wystarcza... nie nastawiam sie na rozbudowanie car audio--->> narazie :D
do lata napewno gwint... zastanawiam sie rowniez nad air ride aleeeee to kwestia funduszy...oszalalem na punkcie mojej Poli
pozdrawiam Wszystkich Polo Maniakow :)
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

Z opisu wynika, ze zaszalales, ale w bardzo dobrym kierunku :)
[quote=""FilipO""]przyszlosci moze wymienie wszystkie fotele badz obije skórka[/quote]
http://moto.allegro.pl/item885559433_po ... _wroc.html
Nie jest to jakis mega wydatek, a ta tapicerka jest dosc trwala i przede wszystkim ladnie wyglada :)
Awatar użytkownika
FilipO
Raczkujący
Raczkujący

witam ponownie :) pogoda nie dopisuje a mam tyle planow a czasu brak...od kwietnia ruszam do pracy wiec czasu juz nieiwele... co nastepuje :D
-wstawione biale kierunki

Obrazek

-dzisiaj wzialem sie za pranie tapicerki... zaczalem od kanapy tylnej- mega roznica- takze pokrowce aut i zostaje ori tapicera :) jutro pewnie skoncze kapanie fotelikow

- amorki sportowe ze springami w garazzu sobie leza... szukam springow na tyl... -40mm

- dokladka czeka na zalozenie 10 cm w dol

-podlokietnik - jutro badz pojutrze montuje i zrobie manuala

Obrazek

-central na pilot- postaram sie zalozyc w tym tygodniu- wszystko zalezne od pogody bo musze robic wszystko na swiezym powietrzu gdyz przez remont mam zawalony garaz

panel srodkowy oklejony carbonem- nawet dobrze wyszlo :)

jak odwiedze myjnie top wrzuce nowe foty
Awatar użytkownika
FilipO
Raczkujący
Raczkujący

witam ponownie. w poniedzialem ruszam do pracy do Holandi moj Polcia :) takze do zimy postaram sie cosik odlozyc i modzic dalej. ponizej przedstawie fotko jak polcia wyglada latem...szalu nie ma bo jest koza ale ze wzgledu na bagaze ktore zabieramy ze soba nie chcialem jej obsadzac nizej mimo iz amorki i sprezyny czekaja w garazu... po powocie w sierpniu napewno gwint i szerokie zderzaki. pozdrowka dla maniakow :)

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
FilipO
Raczkujący
Raczkujący

Polowka znalazla nowego wlasciciela. Teraz siedze na forum golfa.... co VAG to vag :) memoris of polo w golferze to zielony kolor :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”