po dlugim czasie lookam na styling...a wiec mamy zime

chyba da sie wyczuc to w powietrzu

wiec autka narazie nie ruszam bo nie mam garazu..niestety do wiosny.... nie mam fotek ale...napisze co narazie zrobilem...
biale kierunki boczne sa- trzeba zamontowac
czerwona folia poszla aut- zastapiona carbonem
kolpaki poszly ...gdzies bo jeden urwalem

dla wlasnej wygody kupilem podlokietnik w kolorze carbonu... podlokietnik dla MNIE... jezdzi mi sie z nim wygodniej...
zmienilem zegary- czerwone swiatlo... czerne zegary z bialymi wskaznikami...
czarne pokrowce z haftami tygrysa w kolorze czerwonym- wiem ze najlepiej wyglada ori tapicerka ale moja byla powypalana...w przyszlosci moze wymienie wszystkie fotele badz obije skórka

zakupiony centralny zamek na pilota- nie zamontowany...dla mojej wygody- czesto podrozuje z pasazerami a otwierani drzwi pasazera- udreka...
na wiosne jade do pracy wiec jakies alu i oczywiscie pojade z autem w dol... narazie brak funduszy...
nastepny zakup do napewno dokladka na przod
czekam na lepsza pogode abym mogl porobic to co dam rade- narazie brak wolnego czasu remontuje dom rodzicow wiec na brak pracy nie narrzekam...
do tego chce dac dla siebie glosniki w tylna polke- wiem ze mija sie z celem ale niech cieszy moje uchi dzwiek z tylnej polki... radyjko mam z alegro za 130 zl..usb i te pierdoly... mi wystarcza... nie nastawiam sie na rozbudowanie car audio--->> narazie
do lata napewno gwint... zastanawiam sie rowniez nad air ride aleeeee to kwestia funduszy...oszalalem na punkcie mojej Poli
pozdrawiam Wszystkich Polo Maniakow