[quote=""Nemo""]
Trzeba poszukać w necie jakiegoś noclegu gdzieś w pobliżu na czas zlotu, chociaż jeszcze nawet nie wiem czy zostanę wcielony do klubu :rotfl: bo masowa organizacja takich imprez, zawsze działa na zasadzie"dużo, tanio, niezbyt dobrze- Tesco", ale to już indywidualne podejście do tematu każdego z nas.[/quote]
Aj, cholera sorki, mój błąd. Moja wypowiedź, stanowiła formę odpowiedzi na ost. post z pierwszej strony.
Coś tam, "spanie w aucie". Zapomniałem o reszcie stron;]
Przepraszam za zamieszanie.
Życie jest jak sprężyna- im mocniej wyskoczysz do przodu, tym mocniej odskoczysz w tył. Więc lepiej nie podskakuj;)
W wiecborku byli panowie, ktorzy spali w samochodzie. Rano czuli się strasznie połamani. Co jak co ale siedzenie pseudokubełki w 86C 2F nie nadają się do spania
[quote=""d4ri0""]lolejko
A może z kolegami z bmw3er.pl odwiedzicie nas na zlocie?[/quote]
Nie mówię nie
Szkoda, że sie wcześniej nie zgadaliśmy, bo mogliśmy zrobić zlot łączony. My mamy 1-3 Maj w Kozienicach zlot BMW w tym samym miejscu.
Było by ciekawiej .
Macie w ogóle jakiś plan imprezy???
Gdzieś na parkingu się ustawiacie? Jkaiś przejazd czy coś?
Słuchajcie, wszystko cacy tylko może mi ktoś powiedzieć co z ludźmi, którzy niedawno dowiedzieli się zarówno o klubie jak i o zlocie?
Mój status to"kandydat", o zlocie dowiedziałem się w chwili odnalezienia strony czyli bodajże jakieś 3 dni temu, z tego co wyczytałem, czas wnoszenia opłat już minął, czyli przechodząc do sedna- nie jestem(mam nadzieję jeszcze)członkiem klubu i nie uiściłem opłat związanych z wyjazdem, a chciałbym tam z Wami być.
Jak to rozwiązać?
Życie jest jak sprężyna- im mocniej wyskoczysz do przodu, tym mocniej odskoczysz w tył. Więc lepiej nie podskakuj;)
Są dokładnie dwa wolne domki 2 osobowe o niższym standardzie - tzn. ze wspólnymi łazienkami.
Jeśli ktoś zainteresowany to zapraszam - na konto wpłaca 20 zł od osoby plus cenę biletu zlotowego - 70 zł bilet z gadżetami lub 15 zł bilet bez gadżetów, a uprawniający do wstępu na teren konkursów i poszczególnych "zabaw".
Ja mam takie pytanie (może głupie ale wole się upewnić :-D ), czy moge zapłacić za bilet (powiedzmy ten okrojony 15zł) w dniu w którym przyjade? Powiedzmy, że przyjeżdżam 5 czerwca i moge sobie zapłacić 15zł i wpadać na teren imprezy?