Firmę odwiedziłem z zamiarem zakupu skrzyni, moja się rozpadła. Na miejscu bardzo miła obsługa, duże zainteresowanie klientem, fachowe doradztwo i przede wszystkim śliczna pani na recepcji
Zapłaciłem, skrzynkę dostałem ładnie opakowaną w folie żeby się nic nie wybrudziło. W domu odpakowałem i okazało się, że pokrywa ze znaczkiem VW jest tak przeżarta rdzą, że strach ją zostawiać, ale pomyślałem, że założę z mojej skrzyni. W sumie zardzewiałe śruby, korki i ramie od linki też się wymieni, to szczegół, najważniejsze żeby środek dawał rade...
Skrzynie zamontował mechanik, zadzwonił i powiedział, że wyje gorzej niż moja poprzednia........straciłem 250zł na wymianę skrzyni, 70zł na olej, kasę na dojazd na miejsce 2x144km...
Skrzynia miała być sprawdzona, miała być sprawna z gwarancją...sorry ale dla mnie prawie 400zł to sporo.
Dodam tylko tyle, że pojechałem na szrot do znajomego i za 550zł mam identyczna skrzynie(podobno to też jakiś unikat - ETB). Za kasę straconą na całą zabawę z firma BCS miałbym prawie skrzynie.
Do + dla tej firmy mogę dodać tylko to, że bez problemu zwrócono mi pieniądze za skrzynie...niestety reszta kosztów ich nie interesuje...