Narazie nie, jestem na etapie rozbierania auta do golej budy ,a rozbierania jest troche bo maluje wszystko na nowo wlocznie z komora silnika ,komora bagaznika,i podloga w srodku. jak rozbiore auto to wrzyce fotki ..
po pierwsze nie rozumiem obniżania samochodu zderzakami i tymi innymi.
po drugie: człowieku, proszę, zainstaluj sobie najnowszego ff, który poprawia błędy ortograficzne, bo piszesz na poziomie dzieciaka z podstawówki...
maz
zdezak bedzie zwykly zalozony, aco do bykow to przyznam ci sie ze masz caukowita racje :blush2:
a co do polo, to w koncu cos sie ruszylo udalo mi sie rozebrac dzis prawiecaly srodek,podloda jak na auto z 92r wyglada naprawde dobrze zadnych ognisk korozji wystarczy tylko polakierowac
Kilka fotek (robione komorka)
Problem jest tylko z odkreceniem jednej sruby mocujacej kanape , trzeba bedzie ja uciac,rozwiercic i na nowo nagwintowac...
Widzem Marcin ze szalejesz i bardzo fajnie ze zdecydowales sie na fotorelacje ' praca idzie do przodu a kiedy malowanie
Jaki kolor dalej myslisz o pomaranczowym czy jednak bialo-czarny
pomaranczowy jednak ,i najpierw pomaluje srodek zloze spowrotem i zrobie z zewnatrz ,tak to przynajmniej nie pogubie sie w skladaniu
zostala mi do uciecia nie fortunna sruba od kanapu i z przodu wyciagnac wytlumienia zmatowac poprawic niwe fabryczne gimy na laczeniach blachy baranek miejscami,konserwacja i lakier dokladnie nie wiem pracuje do 17 a po pracy to max jestem w garazu 3 godz
A już myślałem że moje Polo jest najbrzydsze... :roll: Mam nadzieje że razem z nowym kolorem przyjdą zmiany na lepsze... Przede wszystkim wywal te progi i dobrze by było jakbyś zmienił felgi bo te mają tyle uroku co kołpaki z biedronki.
[quote=""Amynue""]A już myślałem że moje Polo jest najbrzydsze... :roll: Mam nadzieje że razem z nowym kolorem przyjdą zmiany na lepsze... Przede wszystkim wywal te progi i dobrze by było jakbyś zmienił felgi bo te mają tyle uroku co kołpaki z biedronki.[/quote]
Mocne słowa trzeba kolege wspierać a nie cały czas napietnować.
Marcin jak tam ida prace???
Witam, nie bylo mnie tu jakis czas z powodu braku neta , przez ten czas polo zostalo jak narazie polakierowane w srodku ,i w 70 procetach przygotowane do lakierowania z zewnatrz, aha i naprawde przepraszam wszystkich za bledy ,niestety juz tak mam oto kilka fotek:
podloga zmatowana, oklejona,przygotowana do sikniecia podkladem
podloga w podkladzie
a tu zaraz po lakierowaniu komory bagaznika
i podloga w samej bazie
powolne skladanie srodka
oczywiscie nie zabraklo porzadnej konserwacji wszystkich zakamarkow i profili zamknietych progi itd itp
i oczywiscie nowe fotele i kanapa z G40
nie zabraklo rowniez zmiany tapicerki bo ta z wersji fox nie bardzo pasowala
Z zewnatrz polo wyglada koszmarnie brak tylnegi zderzaka i pelno plam podkladu dookola
Kolor na zywo o wiele bardziej kozacko sie prezentuje, no szukuj szykuj fore bo juz nie dlugo vw-mania i ktos musi godnie prezentowac. A jak wyszla tapicerka ?
Silnik jest bogiem, prędkość nałogiem, turbo podstawą, nitro zabawą.
Każdy ma swój gust, jedni lubią Super Tuning, inni wola oryginał. Najważniejsze jest zdanie jakie kto ma. Podziwiam cię i podziwiam twój zapał w to ile pracy w nią wkładasz. Ja na to bym się nie odważył, bo 1 nie mam czasu, a 2 należę do grupy ludzi którzy lubią oryginał. Moje zdanie jest takie, że chciał bym się tym przejechać, ale jeździć na co dzień to nie bardzo Pozdrawiam