gratulacje za event :oki: współczuje spotkania z policją, to było wczoraj w piątek. W ogóle jakąś chyba dziwną akcję mieli, policja, bo jak przejeżdżałem przez wrocław to same jakieś ładne i odpicowane jak twoje zatrzymywali....
ale rejestracje przyczepiłem na miejscu... a o kołach chyba zapomniał bo deszcz lał
sezon 2011 http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... &start=420
\'10
Nowy Staw
I cultstyle w Wilczych Laskach
II zlot VW w Pasłęku
VW Mania
\'11
Nowy Staw rozpoczęcie sezonu w Toruniu Majówka cultstylu w Mielnie III zlot vw w Pasłęku
Na tylną rejestracje powiedzieli że chyba sobie żartuje , trafiłem na jakiś debili , tasowali się przed autem tak że szok , że mega zrobione itp a zabrali dowód ... co za pojebany kraj :/
Nasza Polska rzeczywistość przepisy,,no to ładnie Cie podliczyli,Ale ja i tak nie rezygnuje z klapy Japan
pozatym duzo zalezy od policj,na kogo trafisz,,mnie zatrzymywali kilka krotnie ale to z czystej ciekawosci
Do mnie ostatnio dwóch podeszło i krecili bajere o zlotach itp a Ci zabrali dowód , jedyna rzecz z któej niestety zrezygnuje to przednie lampy bo naprawdę , nie dają po oczach , nie oślepiają ale rzucają sie w oczy takei wielkie oczy z przodu