6n2 1.4TDI GUMA;D

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
krzysiekkrgu
Początkujący
Początkujący

Post autor: krzysiekkrgu »

Robiłem dziś troche przy aucie i mój znajomy zaproponował mi podrasowanie auta... koszt 650zł i około 20-30 KM więcej mocy...podobno mniej spala i lepiej przyspiesza, nie potrzebuję zeby auto jeździło szybciej ale przyspieszanie to inna bajka:) bawił sie ktoś w takie rzeczy?? warto w to inwestować?? Aha części do tego tuningu podobno orginalne VW...
Gaz i do przodu>>>>>>

Obrazek
Awatar użytkownika
elja
Swój
Swój

Post autor: elja »

nie baw sie w takie rzeczy za takie pieniadze, bo bedziesz zalowal, profesjonalny chip-tuning ma byc drozszy zeby byl bezpieczny, ponadto nikt nie zrobi ci chip'u z niesprawnym przeplywomierzem lub/i turbo, wiec najpierw trzeba sprawdzic te dwa elementy, nie sluchaj sie takich znajomych bo wiecej zaszkodza niz pomoga
Awatar użytkownika
Damian91
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Damian91 »

[quote=""elja""]nie zawsze odpalajac ;) i puszczajac srogi dymek z rury wydechowej[/quote]

E no Panie, nie strasz go tak, co prawda w zimie poddał mi się akumulator ale po jego zmienie w najcięższe mrozy mi odpalał, więc złego słowa nie powiem.. :P

Ogólnie ta kierownica mogłaby wyglądać lepiej, ale skoro jest to z cyklu "DIY" no to okej.. ;)
Co do tego podrasowania [quote=""krzysiekkrgu""]Aha części do tego tuningu podobno orginalne VW...[/quote] to co on Ci chce wymieniać ?! :eek: 650 zł - odłóż jeszcze troche i jedź do normalnej firmy na wgranie programu z prawdziwego zdarzenia... ;)
Awatar użytkownika
krzysiekkrgu
Początkujący
Początkujący

Pomalowałem zaciski na czerwono;D i przykleiłem naklejki VW na kołpaki:D koła prezentują sie od razu lepiej:D
Gaz i do przodu>>>>>>

Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiekkrgu
Początkujący
Początkujący

Wspólna sesja polówek;)

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Gaz i do przodu>>>>>>

Obrazek
Awatar użytkownika
Alan6R
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Alan6R »

Chociaż do zdjęć mogłeś ten dywanik kierowcy umyć i odkurzyć auto, bo aż mi serce pęka jak widzę taki syf w nowiusieńkim aucie.
Ślesin 2009 | Pławniowice 2009 | Pławniowice 2010
VW Polo 6R 1.2 TSI Highline.
[url=http://www.motostat.pl/vehicle-stat
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N2”