********** TU SIE WITAMY **********

Tu rozmawiamy o wszystkim czego nie obejmują inne dzialy.

Moderator: Global Moderator

k
kadidrag
Newbie
Newbie

Post autor: kadidrag »

No jestem tu już kilka dni.Witam wszystkich kochających te autka.
Mam na imię Piotrek i chociaż jeżdżę innym bolidem , to myślę ,że będę mógł Wam pomóc w jakiś sposób (szerokie felgi,rozpórki itp.) ,a widzę zainteresowanie dosyć spore.Pozdrawiam!!
Piotrek - kadidrag
L
Lugool
Newbie
Newbie

Post autor: Lugool »

Witam :)

Mam na imię Łukasz, mieszkam w okolicach Warszawy ( Góra Kalwaria - jak komuś to coś mówi )
Zajmuję się zawodowo likwidacją szkód komunikacyjnych, pracuję w jednym z podwarszawskich serwisów VW/Audi.
Wczesniej szczęśliwy posiadacz Fiata Sc ( www.centomania.com ), obecnie oczekuję na odbiór Nowej Polóweczki 1,2TSi.
A co do zainteresowań....prawie wszystko co jeździ w tym dwa koła tysz :D Rajdy :D

Witam raz jeszcze i pozdrawiam.
Z
Zielu
Newbie
Newbie

Post autor: Zielu »

Cześć, jestem Wojtek, mieszkam w Krakowie, mam w posiadaniu polo 1.4 AEX z 1996 roku :) Nie jest zła ale od jakiegoś czasu sprawia pewne problemy...
B
Bazalt
Newbie
Newbie

Post autor: Bazalt »

Witam. Jestem Bartek mam 16 lat. Może Was to dziwić dlaczego zarejestrowałem się na forum, otóż przymierzam sie do kupna polówki na pierwsze auto a jestem tu by dowiedzieć sie jak najwięcej o tym samochodzie. Mieszkam na wsi 5km od Lubomierza i 20km od Jeleniej Góry. To chyba na tyle :D
Awatar użytkownika
sikor
Newbie
Newbie

Post autor: sikor »

WITAM! Nazywam się Łukasz, swoje Polo garażuje w Łomiankach pod Warszawą, sam natomiast mieszkam 2 piętra wyżej. Polo 6N1, 1,9D-AEF. Po za felgami, jest to standardowy pojazd...
t
tomekk002
Newbie
Newbie

Post autor: tomekk002 »

Witam serdecznie,
Jako że do Polo dopiero się przymierzam nie bardzo mogę się wiedzą ani posiadaniem powyższego pochwalić.
Niemniej jednak dzień dobry ;-)
Pozdrawiam
Tomek
Ps. Jak coś się zmieni - dam znać
Awatar użytkownika
Eric
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Eric »

Witam wołaja mi Eric-szurVWagen jestem z Kalisza.Wróciłem do korzeni,jeżdze polo 86c2F steilheck
P
Piterek
Newbie
Newbie

Post autor: Piterek »

Witam. Tu się przedstawię, bo chyba zapomniałem o tym. Mam na imię Piotr. Obecnie polo jak w profilu. Wcześniej bazowałem na polo rodziców rocznik '90 1.0. To była moja pierwsza maszyna na 4 kołach. Potem był citroen ZX, potem vectra, potem kilka aut firmowych a teraz znów Polo. Stara miłość nie rdzewieje :) Witam wszystkich. :piwo:
v
vojtas87
Newbie
Newbie

Post autor: vojtas87 »

Witam. Mam na imię Wojtek. Jestem z Sosnowca. Jeżdżę srebrnym Polo 1991r w wersji coupe. Pzdr dla wszystkich
b
basic
Newbie
Newbie

Post autor: basic »

Siema!
Tu Basic [Bartek] Jezdze od 1,5 roku polo 86c
s
sikorro
Newbie
Newbie

Post autor: sikorro »

Witam!
Mam na imię Tomek. Mam 20 lat. Jestem z Kielc i jestem szcześliwym posiadaczem VW Polo 6n z 1995 roczku :)
Pozdrowienia
Awatar użytkownika
patyczak0r
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: patyczak0r »

Witam,
na imię mi Patryk, jestem z Mrągowa (mazury) :P Jeżdżę czerwoną 6n już od roku. Jest to moje pierwsze autko. Silniczek 1.3 55km, 95 rok. Fotki może kiedyś wrzucę ;)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
czmc
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: czmc »

Siema, Michał mam na imię, jestem z Zamościa, 2 miesiące temu dorwałem polo po rodzinie i doprowadzam je do wygodnego stanu użytkowania ;) Polo 87c mój "czarny szczur" ma zaledwie 1.0 silnik... ale jak na miasto daje rade. Trochę mam w planach ale to wszystko z czasem będzie wychodzić...
Moje byłe POLO]
Obrazek
c
calvados83
Newbie
Newbie

Post autor: calvados83 »

witam wszystkich...mam na imie Mariusz,korzenie w Kudowie Zdrój/Dolnośląskie...teraz w Irlandii,gdzie dostałem w rece Polo 6n /1998 /1,4l...typ auta pieciodrzwiowy...wybór samochodu nie był przypadkowy- od dawna rozglądałem sie tutaj za własnie tym autkiem...z racji tego ze bardzo mi sie podoba po liftingu..i tudziez tez chciałbym nieco zmienic moja bryczke na swój sposób...bardzo licze na pomoc z Waszej strony...chciałbym zebyscie byli ze mna od samego poczatku przerabiania polóweczki(zwłaszcza ze w tematyce samochodowej jestem bez bladego pojecia- kucharz z zawodu),polo to moje drugie auto-zaraz po fiacie 126p który w Polsce miałem dośc krótko zreszta...z pozdrowieniami Maniek:)
b
buber
Newbie
Newbie

Post autor: buber »

Witam, Robert z okolic Łeby. jakies 2 dni temu kupiłem moje 86c i jestem tu aby sie dowiedzieć co ciekawego moge z nim zrobić. Pozdrawiam :bow:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”