********** TU SIE WITAMY **********

Tu rozmawiamy o wszystkim czego nie obejmują inne dzialy.

Moderator: Global Moderator

Awatar użytkownika
Luraki
Newbie
Newbie

Post autor: Luraki »

Witam wszystkich serdecznie :grin:
Mam na imię Andrzej, mam 28 lat, mieszkam w Bolesławiu (taka mała miejscowość w woj. małopolskim) i jestem szczęśliwym posiadaczem VW Polo 9n 2005r.

pozdrawiam wszystkich klubowiczów :thumbsup:
VW Polo 1,9 TDI 2005r.
Awatar użytkownika
Mercedes
Newbie
Newbie
Kontakt:

Post autor: Mercedes »

Witam serdecznie

Pomijając fakt, że raczej uczęszczam na forum Mercedes-Benz w201&w124 ;) i jestem jako tako pasjonatem tej marki jak i posiadaczem, to jako auto użytkowe dla pracowników wybrałem właśnie Polo 6n 1.

Jestem z Krakowa i posiadam dwie 6n jedynki z popularnymi 1,9 SDIkami,

Jako, że rejestracja na forum Mercedesa wzbogaciła mnie o wiele ciekawych informacji o posiadanym aucie to postanowiłem zawitać tutaj :cool2:

Z góry mówię, że moje Polówki służą do jazdy po mieście i zarówno nie są okaleczone wioską, jak i nie są igiełkami,

Pozdrawia Pasjonat klasycznych Mercedesów :good:
Pasjonat starych Mercedes'ów

...Pozdrawiam ;)
Z
ZgreduDB
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: ZgreduDB »

Witam, jestem Zgredu i od 6 lat jestem szczęśliwym posiadaczem POLO-piryny;p z 1979 roku, model 86 IF czyli wersja po lifcie która miała już niestety plastikowe zderzaki...
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Witam Klubowiczów oraz Forumowiczów. Krzysiek z Bydgoszczy. Dotychczas jezdzilem Peugeotem 106 MK1, a teraz przymierzam sie to zmiany na VW Polo IV FL (9NZ).
b
blackvagen
Newbie
Newbie

Post autor: blackvagen »

siema siema jestem z olsztyna jezdzę vw pozdrawiam
Awatar użytkownika
swiru
Newbie
Newbie
Kontakt:

Post autor: swiru »

Siemanko !
Jestem Grzesiek mam 20 lat i jestem z Wrocławia :-)
Jak na razie nie posiadam VW Polo ale może niedługo się to zmieni ;)
Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
qbeq
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: qbeq »

Witam :) mam na imię Kuba i jakieś 26 lat. Polóweczke mam od jakiegoś tygodnia i jest to mój pierwszy samochodzik, co do spraw technicznych jestem zieloniutki jak trawka na wiosnę. Mam nadzieje że sporo się tutaj nauczę. Pozdrawiam Forumowiczów.
T
Tomek001
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Tomek001 »

No to zjawia się u Was nowy Polo Maniak ;) Kupiony dość przypadkowo, mam nadzieję, że będzie mi służył długo :)
A tak o mnie to standardowo: 21 lat, Częstochowa :)
Pozdrowienia!
Już jesteśmy na trasie, 160 na blacie.
I tylko na Twoją prośbę nie cisnę więcej - choć da się! :P
b
bubel69
Mały interesant
Mały interesant
Kontakt:

Post autor: bubel69 »

Siema
Auto kupione w sumie na pośpiech ale zadowolony w pełni jestem:D Marek z Gdańska
e
emo
Newbie
Newbie

Post autor: emo »

Cześć mam na imię Mateusz. Mieszkam w Zawierciu a obecnie przebywam w Irlandii. Jestem jakże szczęśliwym posiadaczem VW Polo Classic 1,4 99r ver. Anglik :) Do tej pory nic nie zmieniałem, oprócz "małego" car audio ;)
VW Polo Classic 1,4 benzynka, 75 BPH 99r ver. anglik + "małe" car audio tj.: Pioneer DEH-2120UB + Skrzynia basowa Alpine SBE-1243BR + FLI Loaded 800S - 4 Channel 800W Stereo Amplifier :)
l
lumix
Newbie
Newbie

Post autor: lumix »

Witam. Mam na imię Michał. Zarejestrowałem się na forum, ponieważ od niedzieli jestem posiadaczem VW Polo 1,4 TDI z 2006 roku.
K
Karoltal
Newbie
Newbie

Post autor: Karoltal »

Witam jestem Karol mieszkam w Brodnicy od 3 miesięcy jestem posiadaczem Polo 97 rok w wersji Harlekin ;) 1.4 60 koni. Dosyć dobrze wyposażona 2 poduszki, elektryka,ABS,centralny,wspomaganie,szyberdach, radio Sony ze zmieniarką na 10 płyt, alu 15". Bez żadnych przeróbek oprócz tłumika sportowego, który już był zamontowany ;) Pozdrawiam fanów Polówek :)
Awatar użytkownika
ci_cin
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: ci_cin »

Witam, nazywam się Marcin jestem z Mińska Mazowieckiego (okolice Warszawy). Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Białego 6n 3d 1.0 ALL. Jest to miłość od pierwszego wejrzenia :) :crazy: . Nie mogę niestety pochwalić się, ponieważ od razu po zakupie oddałem do blacharza i lakiernika w celu pozbycia się kilku nikczemnych rdzawych łatek :butcher: , a poza tym żadnych modów, nawet radio jest seryjne z zacnym logo VW. Jak na razie to tyle, przyjazna atmosfera na forum już mi się udzieliła także mam nadzieje że spotkamy się wkrótce, gdzieś na spocie. :hello:
r
rakersthc
Newbie
Newbie

Post autor: rakersthc »

Witam!!Mam na imie Mirek jestem z okolic Krakowa,ma 23 lata.Jeżdze polo 1.4 96r!!Mam go juz hmm??chyba 3 lata:P
Zmienilem lampy przód na angel eyes od FK z tyłu na diody black,gril bez znaczka,felgi na 15 na gumie 195/45.Autko ma kolor ciemny niebieski wiec dosc tak wyglada!!nestety w tym momencie jest unieruchomiony:/
Dzieki temu forum chce jescze zrobic pare rzeczy:)
Witam Wszystkich:)
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Witam wszystkich nowych forumowiczów :)
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”