Paffcio na chwile obecną w aucie moc została podniesiona o 15 kucy, lecz stanąłem z projektem na poważną awarie skrzyni biegów niedbalstwo mechaniora zamiast 3l wlał 2l i skrzynia nie wytrzymała. Ściągnięcie skrzyni regeneracja. Wszystko pięknie ładnie skrzynia wsadzona lecz plomba która była na skrzyni została zerwana przy montażu kolejny super fachman...oczywiście brak gwarancji...problemy z ustawieniem biegów co się potem okazało w zakładzie który regeneruje skrzynie panowie pomylili obudowy od strony koła zamachowego zamiast na linki wsadzili na cięgna gdzie brakuje jednego otworu montażowego do mechanizmy wybieraka. Dzwonie do kolesia mówie jaka jest sprawa a on mi na to nie ma plomby nie ma gwarancji....żal.... teraz szukam właściwej obudowy skrzyni. Całe szczęście mam do dyspozycji inne auto ale problemów kupa. I kasy w ciu....
i jak sprawa ze skrzynią wygląda? możesz opisać w jaki sposób uzyskałeś te +15km?
btw jak masz paragony od mechaniora ze bylo u niego robione i nie zalał oleju tyle co trzeba to ja bym z nim walczył o poniesione koszta ,to samo przy zerwanej plombie.