Witam
Mam taki problem auto się bardzo trzęsie przy hamowaniu drgania nie zawsze przechodzą na kierownicę czasami jest super szczególnie rano jak jest zimny to nic się nie dzieje ale po przejechaniu kilku kilometrów dzieją się cyrki. Czasami jak dojeżdżam do skrzyżowania czy świateł auto wyraźnie "podskakuje" lub wykonuje nadwoziem ruchy okrężne

po prostu se tańczy choć nie mam w nim radia

. Wymieniłem już przednie osie napędowe co mnie dużo juz kosztowało bo gdzieś wyczytałem ze jak sie dodaje gazu i szarpie to pewnie one hmm po wymianie dalej jest to samo. Wymieniłem też wahacz i troszkę mniej jest tych trzęsawek ale nadal są, a ja już nie chce na włąsną reke wymieniać cokolwiek wiec mam pytanie czy spotkaliście sie juz z takim zjawiskiem ?? jeśli tak to co trzeba wymienić. Tarcze hamulcowe są proste

bo nie czuć żadnych bić na pedale hamulca a po 2 nie zawsze nim trzęsie. Na zakrętach auto nie piszczy (tzn. opony) i dobrze się prowadzi wiec chyba amory są dobre (przeszedł bez problemu stacje diagnostyczną) podejżewam że to jakaś guma tylko gdzie i jaka ?? jedynie co zauważyłem ostatnio to że jak na maxa skręcę w prawo to koło mi trze o nadkole, auto nie jest obniżane ani nic cudowane zwykłe 1,4D Coupe z 94 roku

może coś od stabilizatora ?? hmm troszkę strach nim teraz jeżdżąc a muszę wiec plizzz pomocyyyy !!!