A numer takiego podnośnika? Mógłby ktoś sprawdzić: 6N4 837 462B. Podobno pasuje do polówki, ale numery mi się nie zgadzają z tym podnośnikiem co mam :/]
Sory, widze w poprzednim poście. Pasuje idealnie Dzięki, post do usunięcia.
Witam, chciałem prosic o numer uszczelki która znajduje sie miedzy pokrywą skrzyni biegów a skrzynią biegów, z dołu wycieka mi olej. / pokrywa znajduje sie przy przednim kole po stronie kierowcy/
[quote=""Tomasz""]6N4 837 462B. Podobno pasuje do polówki, ale [/quote]
Hmm... ciekawe bo o oznaczenie akurat jest z Polówki, rok modelowy 2000, strona prawa 4-drzwiowy.
[quote=""marcin1983""]panowie potrzebowalbyn numer uszczelki pod antene do 6n2[/quote]
Nie mogę znaleźć w ETKA tego jako osobnej części.
To nie ta uszczelka. Chodzi Ci o uszczelkę od dekla skrzyni, numer masz na niej więc bez problemu znajdziesz. Jeśli coś ostatnio tam robiłeś to zobaczy czy przy przykręceniu nie podwinęła się pod spód. Ja tak miałem właśnie i ciekło.
[quote=""thunder6n""]Witam, chciałem prosic o numer uszczelki która znajduje sie miedzy pokrywą skrzyni biegów a skrzynią biegów[/quote]
08530121A to nr uszczelki między skrzynią a deklem. Koszt w ASO to 40-45zł
A tak na marginesie to do tego typu zapytań jest osobny wątek!!! I tam przenoszę posty.
[quote=""wrotek_poz""] a potrzebuje nr części o nazwie "bendix"[/quote]
sprecyzuj trochę bardziej. bo są 2 sztuki tego czegoś:
sprzęgiełko jednokierunkowe dla rozrusznika 1,4 - 035911335C
sprzęgiełko jednokierunkowe dla rozrusznika 2 - 053911335A
Czy ktoś wie może jaki nr katalogowy ma pompa paliwa do mojego silnika? Wg mojej wiedzy powinna ona dawać ciśnienie 3 bar, natomiast na mojej widnieje nr 6K0919051C, a ta wg tej strony: http://www.pompapaliwa.pl/?188,pompa-pa ... ie-1.2-bar podaje 1.2 bara. czy mam właściwą pompę do mojego silnika?