Jak napisane przez Paffcia.
Auto wczoraj odjechało.
Bardzo miła przygoda , wiadomo , łezka się w oku zakręciła , no bo dziwne by było gdyby nie
Kolejna przygoda z Vw skonczy sie chyba na Audi.
Wbrew pozorom nie jest tak łatwo kupić samochód , niby jest te 23tyś zł na wydanie , ale jak się człowiek rozgląda to wychodzi na to że nie ma nic , a jak jest to jednak już za 25-27 tyś , a aż tyle nie mam.
Aktualnie rozglądam się z Audi A3 2001r+ w TDIku najlepiej 110 , może też być 130.
Wymagań nie mam dużych bo wystarczy mi climatronic no i musi być zadbany z zewnątrz. Kolor w jaki celuję aktualnie to raczej czerń lub coś ciemnego. Znalazłem A3 śliwkową , zobaczymy co z tego będzie.
Do nowego sezonu napewno jeżdzę serią , no chyba że dłubnę nieco moc
Od nowego sezonu napewno gleba (może Air) i jakieś 19' na niskiej oponce
Ogólnie dzięki wszystkim za słowa otuchy itp w sprawie Polo , dzięki za miano czołówki w Polsce no i ogólnie za wszsytko
Napewno jeszcze usłyszycie o jakimś moim projekcie , bo po prostu jak to mówię : "Jeden zbiera znaczki , a mnie jara robienie samochodów"
Apropo tematu , z racji tego że będzie zamknięty to mam prośbę dość nietypową , aby którys z moderatorów zakończył temat jakąś wybraną przez nich fotką Polo , z góry dzięki