[6n2] gleba vs belka stabilizatora

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

wojtasllb
A nie masz Ty tego staba do gory nogami zalozonego, jak Ci sie az tak dzieje? Ja mam zalozonego staba od niedawna przy -30 i jeszcze ani razu nie puklo (nie liczac akcji jak mi dolne gumy wyrwalo, bo zapomnialem podkladki przy nakretce ;) ).
Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: wojtasllb »

raczej nie ma takiej możliwości założenia go do góry nogami, ludzie maja ten sam problem i w tym samym miejscu obtarcie wiec jest założone wszystko ok, może faktycznie ten stab od gti ma jakiś taki nie trafiony kształt, zamiast go wywalać, może zamontuje od cywilnego 6n2 skoro ma identyczne miejsca zamocowania tylko inna średnicę minimalnie, był bym wdzięczny za fotkę staba w tym właśnie miejscu w którym jest najbliżej podwozia, od kogoś komu nie obciera a ma jakaś tam glebę mniejsza czy większa. tutaj forum z identyko problemem, niestety chłopcy nie poradzili sobie z tym, wymontowanie staba nie jest dla mnie rozwiązaniem :crazy:
http://www.clubpolo.co.uk/forum/lofiver ... 00555.html
Awatar użytkownika
elja
Swój
Swój

Post autor: elja »

moge sie zamienic jak chcesz ;)
Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

sprzedaj mi lepiej moje ori springi :D ty kupiłeś springi od barciecha a ja auto :crazy:
Awatar użytkownika
elja
Swój
Swój

Post autor: elja »

o prosze ;) jak sie polo spotkalo ze swoimi czesciami na lubelszyznie :D
Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

niech ktos komu nie ociera zrobi fote tego miejsca: http://www.box.net/shared/8snc4hb85f
, żeby porównać czy w wersjach nie gti jest jakiś inny profile tej przeklętej belki, nie trzeba się wysilać wystarczy skręcić kolo na maksa i wsadzić aparat w nadkole :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „zawieszenie + hamulce”