Witam,
Podejdą bez zbędnej rzeźby liczniki z Arosy po liftingu do 6n2?
Myślę o przeróbce wnętrza na czerwone (mowa o podświetleniu) i one właśnie mają taką barwę. Spasowałoby to akurat z jakimś radiem co ma czerwone podświetlenie. Do reszty będzie pasowało raczej, bo kontrolki są na czerwono i tak.
Już jesteśmy na trasie, 160 na blacie.
I tylko na Twoją prośbę nie cisnę więcej - choć da się!
ale po pierwsze sa bez can, po drugie silnik jest taki sam w arosie, z lupo pasuja wiec nie widze dlaczego z blizniaczej arosy mialyby nie wejsc, to tak na chlopski rozum, podejrzewam ze wizyta w aso z zapytaniem nie wyjasni twoich watpliwosci
mi montowali od gti w aso, pomimo porazajacym braku wiedzy czlowieka ktory to robil zaplacilem 150zl. szukal instrukcji serwisowych jakies 45 minut, pozniej przyszedl i krecil nosem ze on nie wie, ze ciezko, po co mi te liczniki, itp pozniej klocil sie ze mna ze immo gdzies jest w licznikach, mowie mu ze nie ale co ja moge wiedziec w koncu on jest fachowcem, nie wspomne ze sam zdejmowalem daszek i stary licznik i go montowalem zeby nic nie spieprzyl
[quote=""elja""]mi montowali od gti w aso, pomimo porazajacym braku wiedzy czlowieka ktory to robil zaplacilem 150zl. szukal instrukcji serwisowych jakies 45 minut, pozniej przyszedl i krecil nosem ze on nie wie, ze ciezko, po co mi te liczniki, itp pozniej klocil sie ze mna ze immo gdzies jest w licznikach, mowie mu ze nie ale co ja moge wiedziec w koncu on jest fachowcem, nie wspomne ze sam zdejmowalem daszek i stary licznik i go montowalem zeby nic nie spieprzyl[/quote]
to za co ty zaplaciles? za to ze go odwiedziles?
[quote=""turzol""]przecież te liczniki są plug&play[/quote]
[quote=""elja""]nie sa, ja mam diesla, sa dwie albo 3 rzeczy do ustawienia na licznikach[/quote]
są ja włożyłęm od benzyny i wszystko było ok. Oczywiście poza tym, że nie było kontrolki od świec żarowych. Obroty, temp., poziom paliwa i prędkość pokazywał prawidłowo.
Ok, szkoda, że nikt takiego moda tu nie wykonał. Jeszcze muszę po komisach poszukać takiej Arosy na jazdę próbną czy na pewno jest czerwone podświetlenie podobne do tego co jest w Polo na kontrolkach.
Zapytam na 6n2.de i jak się skuszę to będzie foto manual. Dzięki za pomoc.
Już jesteśmy na trasie, 160 na blacie.
I tylko na Twoją prośbę nie cisnę więcej - choć da się!