[quote=""d_woj""]Lopez a mozesz podac szczegoly?
Mam te same objawy i to chyba cos z kablami od zamka albo mikrostykami...
Gdzie taki preparat dostac i gdzie psikac?
Koniecznie musze wyciagac caly zamek?[/quote]
Hmmm... szczegóły rozkręcasz całe boczne obicie od drzwi kierowcy. Powoli odchylasz do siebie powłokę, ponieważ trzeba odpiąć dodatkowo zaczepy. Przy ściąganiu obicia będziesz musiał odłączyć wtyczki od przycisków itp. rzeczy. Jak już sobie zakupisz preparacik "CONTACT SPRAY" - czyli środek na styki elektryczne. Pryskasz nim w miejsca spinania wtyczek, w ten sposób usuwasz wilgoć w instalacjach elektrycznych i umożliwiasz wydatne działanie, że to tak określę. - U mnie to pomogło, wszystko działa do tej pory bez problemu 'odpukać w nie szpachlowane'

.
* co do contact spray - kupisz go praktycznie we wszystkich samochodowych sklepach, a nawet w tesco powinien się znaleźć. :oki:
Nie robiłem zabiegu jaki przeprowadził
tommmy80, ale gdyby okazało się że będą to mikro-styki, to od razu mogę Ci napisać, że wystarczy je na nowo rozgrzać, ewentualnie troszkę cyny jeszcze dorzucić, aby wyeliminować zimne luty. Gdyby jednak to nie pomogło, to będziesz musiał tak jak "tommmy80" wymieniać zamek (związek z mikro-stykami, o których mowa). Czytałem na forach oraz rozmawiałem z kolegą, który porusza się golfem 4 jest dość znana przypadłość tych modeli tak jak i polo. Gdyby niestety to nie pomogło o czym tu mówimy zostaje Ci tylko pan elektryk.
[quote=""tommmy80""]Dziekowka Lopez
Sprobuje wkrotce przeczyszczyc styki, itp. Jak to zrobie to napisze czy pomogło
Dzieki jeszcze raz :oki:[/quote]
OK, pisz pisz ciekawy jestem, czy udało Ci się coś naprawić

.