shao mi podesłał, może wie ktoś która to jest cześć taka co się "pieskiem" zowie ? i sie lubi łamać po stronie kierowcy? bo teściu mi niby opisał ale na tym rysunku dużo takich z haczykami:/
Na stronie gajosa cena takiej prowadnicy około 15zł, więc w aso cena będzie podobna.
Poniżej numery katalogowe prowadnic:
032 905 487 AEV,ADX,AEA
032 905 487B AEE,AEX,AHS, AKV,ANX,APQ, AKV
036 905 487A ANM,AFK,AJV
Pozdrawiam
Oh well, wherever, wherever you are,
VW POLO's gonna get you, no matter how far :butcher:
Witam, ostatnio zauważyłem, że pewien gumowy przewód biegnący do obudowy filtru powietrza jest pęknięty. W sklepie motoryzacyjnym powiedziano mi, iż taki przewód można zamówić, lecz trzeba podać chyba 9 cyfrowy symbol tego przewodu. Niestety nie potrafię odczytać tego numeru z przewodu, gdyż nr ten jest już nieczytelny. Może ktoś pomoże mi w odczytaniu tego numeru? Chodzi o polo 1.4 16v z 2001 roku AUA.
chodzi o odmę, póki co nie ma tam jakichś ciśnień możesz spokojnie wyczyścic i zwulkanizowac łatami do dętek rowerowych koszt 5 zł, nie trzeba koniecznie kupowac nówki,
Odma to odpowietrzenie silnika i tam delikatnie dmucha spalinami i oparami oleju, mógłbyś tak jeździc ale będzie ci śmierdziec w kabinie jak to masz uszkodzone, najważniejsze żeby ta rurka była drożna wtedy jest ok.
Dzięki, nie wiedziałem że właśnie to jest odma Próbowałem to zakleić taśmą izolacyjną, ale to pęknięcie jest dosyć znacznych rozmiarów i chciałbym to wymienić przed zimą. Więc jeśli ktoś zna symbol identyfikujący odmę do tego autka to proszę o podanie tego numeru.
Ma ktoś moze taka osłonę na sprzedaż ? Byłem w aso i czesc niedostępna juz w Polsce. :/ Na zamówienie z dodatkowymi kosztami których gosc nie umiał określić.
Numer katalogowy..........................032905487B
Rodzaj części..................................ROHR
Waga..............................................0.03
Cena netto.....................................9,58zł
Cene brutto ..................................11,69zł
ja nie wiem co wy macie za ASO w okolicy co z tego, że część nie jest dostępna w Polsce? jak jej nie ma to przywozimy z niemcowni, ale broń boże żebyś Ty miał płacić za przewóz czy przesyłkę...masakra jakaś, ja jak jadę do ASO po coś to od tego czy jest to na miejscu, czy w magazynie w Poznaniu, czy w Niemczech to zależy tylko czas oczekiwania, ale nie cena
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.
Dokładnie tak jak napisał ToTo. Zamawiasz, a jak nie ma w PL to zamawiają z Niemcowni. Ja już pare razy tak zamawiałem rzeczy i nic nikt nie kazał za transport płacić. Archeo, jakiż żydek musi to ASO prowadzić.