coś mi latało w samochodzie. wiem że miałem do wymiany amorki i mocowania górne więc pomysłem że mocowania sie juz wykruszyły i telepoczą.wymieniłem sobie wszystko co tam było potrzeba w zawieszeniu no ale telepocze dalej wiec z ciekawosci otworzyłem mache a tu silnik wisi i sie kołysze wesoło teraz boje się nim ruszyć choć przejezdziłem tak pewnie ze 200km no ale do rzeczy. mieszkam we wrocławiu i szukam drugi dzien tej łapy, żaden szrot czy handlarz nie ma nic takiego z tąd pytanie do was forumowicze. Czy nie leży u was gdzieś w garażu czy na strychu taka łapa? Chętnie odkupie :beg: chodzi mi o łape lewą patrząc od strony kierowcy. na allegro też nic nie ma;( prosze o pomoc.
kupilem tę czesć od gościa ale powiedział ze nie wysle i juz dłuuugo kase oddaję...niby grosze ale wpienia mnie to że nie powiedział ani przepraszam ani pocałuj się w d...
Co z takim agentem robić?
BTW udało mi się znaleść łapę na szrocie 30km od wrocka:D ale to była dopiero połowa sukcesu bo w bloku skrzyni została urwana śruba. dzień naprawde denerwującego dłubania i pola hasa aż miło....;] dzięki za pomoc