POLO 9N->3 2.3 V5

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
wojtsen1
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: wojtsen1 »

Dzisiaj byłem na zakupach we Wrocku i udało się kupić mocny piecyk . Jest to 4-kanałowy Crunch GTX 4400 . Napędzi nie tylko przedni zestaw . W planach będzie sub w zabudowie bagażnika .
ObrazekObrazekObrazek
i dystanse pod głośniki
Obrazek
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

audio..powala na kolana i nie muszę pewnie nawet tego słuchać teraz ;)
Awatar użytkownika
Gaweł
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Gaweł »

ja polecam w przyszłości dołożyć do tego jeszcze procesor dźwięku i napędzać każdy głośnik na osobnym kanale różnica jest ogromna
Obrazek
Awatar użytkownika
wojtsen1
Zainteresowany
Zainteresowany

dzisiaj 9 h składałem granie . Skończone i jestem mega zadowolony . Jednak trzeba wygłuszać wszystko bo buda się telepie ( a co dopiero jak będzie sub ) . Gaweł faktycznie dźwięk silnika zagłusza wszystko :D jest nędza :D
Awatar użytkownika
wojtsen1
Zainteresowany
Zainteresowany

tutaj mam parodniowe wypociny :D nie jestem w tym dobry ale się starałem pomimo braku sprzętowego i umiejętności hahah

[size=99px]http://www.vimeo.com/16420706[/size]
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

Filmik fajny! Pare rzeczy mozna by poprawic (np. zalatwic glowice olejowa, bo ta ktorej uzywaliscie raczej taka nie byla sadzac po plynnosci ruchow, a raczej jej braku ;)). Muza dobra, ujecia ok, jakosc taka jak trzeba. Ogolnie produkcja na [size=99px]+[/size] :D

PS. Poznalem Twoje auto dopiero wczoraj jak skladalem gazetke... git fura!
Awatar użytkownika
sabled
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: sabled »

wojtsen1 nie będę pierwszy i pewnie nie ostatni, ale zdajesz sobie sprawę, że masz jedną z najgrubszych Polówek w Polsce?
Świetna robota :bow:
Obrazek
Awatar użytkownika
JuStIcE

Post autor: JuStIcE »

Wojtku, ja nie powiem nic, bo brak mi słów żeby opisać jak bardzo podoba mi się to, co zrobiłeś teraz z Polo :bow:
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
Goozik
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: Goozik »

miazdzy auto :!:
Awatar użytkownika
wojtsen1
Zainteresowany
Zainteresowany

sabled
JuStIcE
Goozik
shao
dzięki panowie za tak grube słowa :bow:
[quote=""shao""]PS. Poznalem Twoje auto dopiero wczoraj jak skladalem gazetke... git fura!
[/quote]
no teraz to całkowicie inne auto chyba :D

[quote=""shao""](np. zalatwic glowice olejowa, bo ta ktorej uzywaliscie raczej taka nie byla sadzac po plynnosci ruchow, a raczej jej braku ;))[/quote]
Potrzeba matką wynalazców :D jakbym pokazał Ci moje (hand made) statywy to byś się posikał . Profi statywy i szyny będą robione na zimę bo zawsze się przydadzą . Mam spory problem z klejeniem wszystkiego , bo pomysłów sporo a jedyny słuszny program After effects to kombajn który nie daje mi spać po nocach . Nie ogarniam :D Ale może kiedyś ...
Awatar użytkownika
shao

Post autor: shao »

Uzywales AE do tego? Styknie Ci Premiere ;) AE jest dobry jak trzeba podokladac kij wie jakie efekty (a tu efektow nie bylo :D chyba, ze czegos nie zauwazylem :D).
...potrzeba matka wynalazkow - DIY dolly, rigi i inne gadzety, skad ja to znam :D Juz ta produkcja byla ok, szybszy montaz w paru miejscach i pare lepszych ujec poprawiloby odbior... ale dobrze juz teraz i tej wersji bede sie trzymal :D az Ci dalem lajka na vimeo :D

Co do auta - juz tamto mi sie podobalo, a teraz jest po prostu :shock: jak tak dalej pojdzie to bedzie lepsza fura niz moje 1.0 aer w serii :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

PS. Czym kreciliscie?
Awatar użytkownika
vwkas18
G-LaderMan

Post autor: vwkas18 »

powiem tak, auto mi się podoba jest inne ale brakuje mu pikantności i orginalności
auuto szokuje na zewnątrz jednak w środku oprócz grania jest tak ubogo
wiem $$$ ale powoli do celu
nie żebym się czepiał ale brakuje mi
-skóry ale wiem że jest w planie.. pogadaj dobrze z Gawłem może odsprzeda ci bo co ori to ori
-ksenonu ze spryskami
-halogenów w zderzaku
-tylnie lampy zrobić na czarno (wypełnienie czarne zamiast czerwonego zapewne wiesz o co chodzi)
-zmienić antenkę na krótką z GPS
-zmień ramki na tablicę bo nie pasują do niczego (chodzi o kolorystykę zarówno przedniej jak i tylnej)
Awatar użytkownika
wojtsen1
Zainteresowany
Zainteresowany

vwkas18
spokojnie :D w rok zrobiłem 3 komplety felg i 3 rodzaje zawieszeń :D malowanie auta i już sam nie pamiętam co :D w tym roku spasuję chyba bo już mnie rodzina nienawidzi .
Celne strzały :D
- skóra - raczej będzie na wiosnę . Ogólnie nie lubię skóry , wolałbym welur w kremie ( wolałbym ori ale ciężko upolować bo wszystko 5d )
- ksenony - nie ma bata ( jakoś nie widzą mi się soczewki a inaczej nie ma sensu :niewiem: )
- tylne lampy hmmm pomyślimy
- oj tablice to ból , straszna wiocha :scratch: . Na zimę idzie przedni zderzak do przeróbki . W ogóle nie będzie rejestracji lub rozmiar włoski lub belgijski tylko jak się miśki doczepią to będzie wkręcana .
- tylny zderzak szukam od wersji japońskiej na wąską tablice ale cięęęężko :(

antenka i halogeny jakoś mi nie przeszkadzają . Są ważniejsze plany jeszcze :piwo:
Awatar użytkownika
BaTuS
2fast...
Kontakt:

Post autor: BaTuS »

Wojtek, filmik zrobiłeś świetny, jeśli to naprawdę początek modów to ja leże, szacun ! 9nka wymiata, kładzie wszystko na łopatki
i
inginio
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: inginio »

Zaj... polo! Nawet nie którzy niemcy mogliby Ci pozazdrościć. Ładniejszego w pl nie widziałem!Gratulacje oraz życze Ci szóstki w lotka abyś mógł modzić bez końca bez ograniczeń finansowych!!!
KUPIE KATALIZATORY GLÓWNIE Z TDI oraz HDi
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”