[Katowice] - Gawronscy S.C Serwis ukladów wydechowych

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Olo
Wielebny

[Katowice] - Gawronscy S.C Serwis ukladów wydechowych

Post autor: Olo »

Polecam zakład jak najbardziej. Miła obsługa na wysokim poziomie i porządek. Przyjechałem prosto z ulicy bez umawiania się, operacja wycięcia katalizatora i wspawania tłumika trwała 20 minut. Wszystkie części układu mają na miejscu. Zapraszają do kanału i tłumaczą co jest nie tak i co będą robić. Na każde pytanie odpowiadają bez kręcenia i cwaniakowania. Można płacić kartą.

http://www.gawronscy.slask.pl/
It\'s like a death in the family.

W klubie od 22.03.2005.
Awatar użytkownika
Lukart
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Lukart »

Podpisuje się obiema rękami pod opinią Ola. Po jego wczorajszym wpisie sam dzisiaj odwiedziłem ten zakład w tym samym celu - zdjęcie katalizatora i założenie w jego miejsce tłumika. Szybko (również podjechałem "z buta"), bezproblemowo, bez zbędnych komentarzy, a robota wykonana koncertowo.

Ps. Jadąc "wiślanką" łatwo przeoczyć ul. Sarmacką na której znajduje się zakład - ja musiałem nadrabiać kilka km, żeby się wrócić ;).
J
J-son
Newbie
Newbie

Post autor: J-son »

Zdecydowanie polecam, nie wiem jak w innych zakładach, ale tutaj można liczyć na fachowe doradztwo.
Robią natychmiastowo, nie trzeba czekać ani się umawiać, części mają u siebie.
Zamiana katalizatora na tłumik 20 minut.
O płatności kartą wspominał kolega na wstępie, ale przy płatności gotówką można liczyć na dodatkowy rabat.

Polecam serdecznie,
J-son :good:
Awatar użytkownika
moonglow73
Newbie
Newbie

Post autor: moonglow73 »

Potwierdzam wypowiedzi poprzedników-byłem wczoraj tj 06 grudnia-i prosto z ulicy przyjechałem bez umawiania się,moja Pola dostała na Mikołaja cały nowy wydech :thumbsup: Polecam jeśli ktoś szuka materiałów dobrej jakości i fachowej obsługi. :thumbsup:
R
g
grisza
Newbie
Newbie

Post autor: grisza »

100% prawda. Bracia Gawrońscy działają szybko, fachowo i nie zdzierają go ostatniego grosza. Można z czystym sumieniem polecić ich zakład. Byłem - wiem, co mówię ;)
VW Polo - praktyczny~ekonomiczny~niezawodny~ponadczasowy
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

Również zdecydowanie polecam zakład Gawrońskich - na Śląsku nie ma lepszych.
100% fachowe doradztwo, nie ma mowy o naciąganiu na koszta, nie trzeba się umawiać na termin. Szokiem było dla mnie to, że zaproponowali oryginalne łączniki wydechów czyli montaż tłumików tak jak fabryczne. Dostałem 2 nowe oryginalne łączniki w cenie jednego w ASO i na dodatek zniżkę na montaż z racji tego, że dostarczyłem im oryginalne tłumiki :)
Awatar użytkownika
dogu18
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: dogu18 »

Polecam warsztat jak najbardziej. Facet wie co i jak. nie wciska kitu i traktuje ok klientów:)
dziś wymieniłem u nich oba tłumiki i poprawiłem montaż katalizatora.
cena bardzo ok wykonanie jeszcze lepsze:)

polecam w 100%
ODPOWIEDZ

Wróć do „Polecam”