Borys_wrocek - Green Dragon - REAKTYWACJA.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

Szkoda cholera ogromna :( może kiedyś nowy projekt? Oby ;)
b
borys_wrocek
Swój
Swój

Post autor: borys_wrocek »

projekt tak, niestety francuski :(
swoją drogą jeżeli chodzi o o autka PSA to mają kilka fajnych rozwiązań ale niektóre ich pomysły to poprostu jakiś koszmar.
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

to nie fajnie :scratch: może jednak zaciśniesz poślady i polo zostanie?
Awatar użytkownika
rat4
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: rat4 »

szybkiego powrotu do zdrowia, poli szkoda no ale taka kolej rzeczy niestety nie zawsze będziemy mogli cofnąć zdarzenia losowe i inne takie, może kiedyś znów zakupisz jakąś inną polę, albo inne autko z rodziny VAG,
ja w przyszłości już mam plan na kombiaka jakiegoś, a polo sprzedać to bym pewnie się zapłakał bo dużo serca i kasy zainwestowałem żeby była igła, póki co nie zamierzam sprzedać.
Mógłbyś napisać jaki to gaz demontujesz z niej i czy na sprzedaż? ewentualnie cena?
Jak to sekwencja to napisz proszę o konkrety jeśli na sprzedaż jeśli II generacja to mi nie podejdzie nawet także no info.
pozdr
civic r18a2/407 1,6 HDi
b
borys_wrocek
Swój
Swój

gaz podejdzie :D czemu miałby nie podejść, oddam za darmo instalacje :P
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

borys_wrocek wieeeeelka szkoda, bo projekt i polo super, zwłaszcza, że czuję się z nim związany bo "aktywnie telefonicznie" i "aktywnie forumowo" uczestniczyłem w jego tworzeniu :( Jako że zostaje w rodzinie to może kiedyś uda Ci się do niego wrócić, czego ci życzę :)
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
b
borys_wrocek
Swój
Swój

Z powodu powrotu do wrocka, i potrzeby posiadania trzeciego autka wybłagałem od rodzinki mojego zielonego smoka :D wiec projekt odpalam na nowo, nie wiem na ile bedę miał czasu i pieniędzy ale na pewno coś się bedzie działo, Na razie robię przegląd uszkodzeni i zniszczeń, na razie zapowiada się wymiana wszystkich materiałów exploatacyjnych, odkopałem tylną belkę z tarczami, trochę szkoda że gwint sprzedany ale coś bedę szukał. jak skończę przegląd zdam szczegółową relację.
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

Post autor: niuniek84 »

to dobrze że na nowo ruszasz z projektem, powodzenia i oby wszystko się udało :D
b
borys_wrocek
Swój
Swój

no i wstępne oględziny za mną :( tragedia, urwana wtyczka od fotela, porysowany zderzak, woda w kabinie a własciwie lód a nie woda, zasyfiony filtr pyłkowy, minimalny poziom oleju, na letnich oponach, syf w aucie, nie działa zamek klapy tylnej,i jeden głośnik,rozładowany aku :( chyba kogoś zamorduje.

Ale już porobiłem parę rzeczy, wymienione filt pyłkowy, wycieraczki, kupiłem jakieś dywaniki beznadziejne ale jedyne jakie były, założyłem zimówki oddałem felgi do prostowania i będę szukał opon na lato.
Nie wiem w jakim stanie jest aku bo był totalnie do 0 rozładowany i nie wiem czy to przeżył.
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: przem_polo »

Chwala ci za to.Chyba w zle rece oddales.Trzyma ja dlugo u siebie.Czekam na mody i nowe fotki.Powodzenia.
2011
MajóVWka(28maj),Vag Nysa(4czerwiec),M.I.V.W(7sierpien),SCP(24wrzesien)
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

borys widzę że jednak polo zostaje :)
dobrze :) co do projektorów domyślam się że zostawiasz ?
b
borys_wrocek
Swój
Swój

na razie jeszcze nie myślałem, muszę się poważnie zastanowić, bo nie pasują mi optycznie ale za to świecą pięknie. ale na razie mam więcej rzeczy do zrobienia, po nowym roku sie będę zastanawiał.
Awatar użytkownika
vwkas18
G-LaderMan

Post autor: vwkas18 »

zostaw lampki z przodu jak są - hofele
b
borys_wrocek
Swój
Swój

generalnie lampki to SKF, hoffele to tylko obudowa :D
b
borys_wrocek
Swój
Swój

no i ponieważ przyszła wiosna należało by coś pogrzebać, poza robieniem paru pierdułek w garażu wczoraj postanowiłem odciążyć autko. Do wyrzucenia poszła instalacja gazowa, wywaliłem butlę i wyprułem instalacje przywracając oryginale połączenia. do zrobienia pozostało wyrzucenie reduktora i spięcie obwodu chłodzenia oraz zakup nowej puchy na filtr powietrza i wyrzucenie starej z mixerem.

teraz konkurs czytelników :D ile ważyły butle ze stelażem. najbliższa prawdy odpowiedź zostanie nagrodzona uściskiem dłoni Prezesa :D

druga sprawa to ktoś wie jak się montuje lifty maski INOXX ?? jakieś zdjęcia ? bo znalazłem i kupiłem za grosze ale nie wiem dokładnie gdzie to montować i jak.
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”