[quote=""qwertypol""]czy takie coś podejdzie do polo?[/quote]
jezeli rzeczywiscie jest od Skody Octavii to podejdzie. ale poszukaj z mieszkiem od razu. Ostatnio bywały nówki z mieszkiem za 100zł
Z tego co się orientuję to będzie pasowała z tym że w gałce na tym zdjęciu brakuje takiego plastikowego pierścienia który jest na zatrzask i trzyma skórkę Nie wiem czasem czy przy seryjnej nie ma tej trytytytki ale lepiej sprawdź to.
Ta gałka występowała w golfach, polo 6n2, Galaxy nawet nie wiem czy sharan (w galaxy ma mój szwagier tyle że na 6 biegów) jeśli ta gała jest takich samych rozmiarów jak z polo okulara to mogę Cię zapewnić że mieszek pasuje bo sam mam seryjny pod gałą z okulara.
[quote=""Harry""]a ja mam taką: http://allegro.sungrafokna.pl/allegro/t ... 100058.JPG[/quote]
a co to za gałka wogóle?? na plastiku gdzies powinien być nabity numer cześci. W razie czego zastosuj jakąś redukcje/tulejkę. Gdzieś coś takiego kiedyś widziałem. ale nie pamiętam gdzie.
[quote=""czaja""][quote=""Harry""]a ja mam taką: http://allegro.sungrafokna.pl/allegro/t ... 100058.JPG[/quote]
a co to za gałka wogóle?? na plastiku gdzies powinien być nabity numer cześci. W razie czego zastosuj jakąś redukcje/tulejkę. Gdzieś coś takiego kiedyś widziałem. ale nie pamiętam gdzie.
[quote=""Harry""]1 J0 711 113[/quote]
Gała pochodzi z Bory (1999-2005) lub Golfa 1998-2006. A tulejkę?? hmm... może coś samemu zrobić. Jaka jest srednica drążka dźwigni? bo z obrazka widzę że srednica wewnętrzna tej twojej to 2,1-2,2cm.
[quote=""czaja""][quote=""Harry""]1 J0 711 113[/quote]
Gała pochodzi z Bory (1999-2005) lub Golfa 1998-2006. A tulejkę?? hmm... może coś samemu zrobić. Jaka jest srednica drążka dźwigni? bo z obrazka widzę że srednica wewnętrzna tej twojej to 2,1-2,2cm.[/quote]
Czyli wychodzi pół centymetra grubości tej tulejki. sporo. kawałek jakiejś rurki moze być metalowa, może być z tworzywa. W każdym przypadku to będzie rzeźba
Dużo za tą gałeczkę dałeś? bo podobne za 50-60zł z mieszkiem kupisz. i normalnym otworem.