[9N3] Awaria tempomatu!!!!

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

p
piotrl
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: piotrl »

To jak odbierzesz auto to napisz czy wszystko działa okej :)
Pozdrawiam

PS może tak od siebie napisze jak zamieniasz opony to chociaż z tego co napisałeś twój wulkanizator się spóźnił/nie miał czasu/zarobiony był
jak możesz to następnym razem kupuj tutaj http://www.opony.com i wszystko na czas jeśli chodzi o kupno opon :)
VW Polo 9n3 1.4 TDi BNV 59kW/80 KM 3 door Black SE LHD Comfortline
Obrazek
Moja strona -> http://www.polotdi.netau.net
Awatar użytkownika
ktm640
Newbie
Newbie

Post autor: ktm640 »

Dziś odebrałem autko i wszystko chodzi tak jak powinno :D
cena jaką zapłaciłem to 497,59zł , choć gościu nie bardzo wiedział jak mi powiedzieć za co mam zapłacić skoro nic nie naprawili (wręcz przeciwnie tylko popsuli ale o tym zaraz napisze)
próbowali mi wmówić ,że ten sterownik który wcześniej wyjęli był zły i musieli mi założyć ten który kupiłem za 1000zł, :agresyw: ale na siłę :butcher: zaproponowałem im zmianę na mój stary i powiedziałem że jeżeli to opony były winne to sterownik powinien działać !!!!
Wymienili opony i sterownik i jak się później okazało to miałem rację,,,, :-)
i goscie nie bardzo wiedzieli co mają mi powiedzieć.... :bow: i tak zostałem z dobrym sterownikiem w ręku!!!! ale to jeszcze nic!!!! odbieram autko i tu kolejna niespodzianka:
:angry: zostało im troszkę plastików w środku samochodu których jak mi powiedzieli zapomnieli zamontować twierdząc że myśleli że one tak były, radio wyciągnięte na zewnątrz i jeszcze kilka takich drobnostek.... :angry2:

Zdecydowanie odradzam ten salon WV w Rybniku "Magro"
nie wspomnę że to wszystko trwało 16 dni !!!! :amen:
Awatar użytkownika
ktm640
Newbie
Newbie

Post autor: ktm640 »

dziś znowu zauważyłem że zapomnieli mi dokręcić licznik w desce roździelczej, przy hamowaniu po prostu wypadł mi na kolana.... brak słów , zastanawiam się czy koła mocno są przykręcone.... :niewiem:
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”