Czaja,
gość na przeciwko zajmuje się tłumikami i robią z nierdzewki. Jak chcesz zapytam po sąsiedzku za ile zrobią. Dam znać wieczorem.
Chyba że masz już coś zaklepane
pozdrawiam
polityk
VW Golf III GTI 1.8Turbo AUQ 220+ Mulberry Edition
[quote=""polityk""]Czaja,
gość na przeciwko zajmuje się tłumikami i robią z nierdzewki. Jak chcesz zapytam po sąsiedzku za ile zrobią. Dam znać wieczorem.
Chyba że masz już coś zaklepane [/quote]
Robert, z ciekawości możesz spytać. Aczkolwiek mam wydech z czerwonej. tam środkowy i końcowy wymieniany był w pod koniec 2009 roku więc rok czasu jeździł. A kata zamierzam wybebeszyć i wstawić spowrotem.
Mistrzu,nie ja jestem tylko mam na Bielanach człowieka który się tym od lata zajmuje i jest niedrogi,stąd wynikła moja propozycja. Czytaj uważniej następnym razem i nie pisz bzdur,bo widać że czytasz urywki.
Poza tym nigdy nie uważałem się za fachowca. Mam pojęcie na temat pewnych rzeczy ale się tym nie pasjonuje.
Tyle.
Ostatnio zmieniony 01 cze 2011, 0:33 przez pawellini, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwagę trzeba zwrócić temu kto to rozpoczął. Napisałem pewną informację która mogłaby pomóc nam wszystkim,lecz nie zostało to uszanowane.Trudno się mówi. Tak na przyszłość - myślę o klubie a nie o własnym interesie. Pozdrawiam
[quote=""pawellini""]Uwagę trzeba zwrócić temu kto to rozpoczął. Napisałem pewną informację która mogłaby pomóc nam wszystkim,lecz nie zostało to uszanowane.Trudno się mówi. Tak na przyszłość - myślę o klubie a nie o własnym interesie. Pozdrawiam[/quote]
[size=99px]Czytaj posty moderatorów[/size]!!!
Komentarze na bok,albo tak jak czaja prawi starszyzna doprowadzi do porządku.
.. :butcher:
boczek
Kozienice 2010 ]II miejsce[/color] - rzut felgą 12,7 m
Ślesin 2012 : III miejsce - Najniższe polo zlotu kategoria 86c/86c2f,
Ślesin 2012 : Najstarsze polo zlotu