to jak co teorie masz juz u mnie ja ci powiem ze teraz jak bym malowac mial to nei taki hardcore jak robilismy tylko pocwiczyl bym na jakims rowerze czy cos a nei od razu fura ale i tak nei najgorzej wyszlo
Teraz juz przy golferze sasiada wyszlo zaje......... i przyszedl plan malowac POlo od nowa
Ja ci powiem ze sprezarke mialem, kupilem pistolet tylko ala komore zrobielem taka ze znajomy lakiernik jak potem widzial to powiedzial ze takiego cuda nie widxial ale mowil ze przynajmniej szczelnie i nie kurzylo a potem polerke kupilem i tyle pistolet 160 dalem komora to folia a polerka tez kolo 200
Ładne autko. Bardzo fajne połączenie Black & White. Felgi super. A co do kubełków... rzeczywiście lepiej je obszyj, bo obecna tapicerka wygląda, jakby to ująć - "nieciekawie" - mam na myśli środek foteli, ten wzorek mi osobiście nie podchodzi.
Po za tym nieźle. Powodzenia w dalszych modach
Ja tam specjalistka nie jestem, ale widzę że coraz więcej vw z fajnymi stickersami się buja. Muszę o tym pomyśleć
A co do felg - kolega poleca do mojej czerwonej strzały białe i tak sobie patrzę, i te białe mi się podobaaają! Black & White u kolegi się bardzo zacnie prezentuje!