Tak, to są te same Estorille
Jeśli chcesz tylko i wyłącznie 13" to odpada bo w takim rozmiarze Estorille nie wychodziły.
Może ciemne złoto w środku i rant w polerce? http://moto.allegro.pl/felgi-polerka-ra ... 27127.html
fisitko nie te fele na pewno nie a o kolor to ja jak kupie jakies ciekawe okazy albo cale w polerke a jesli bedzie wiekszy rant to jade srodek na bialo a rant albo czarny albo polerka
Panowie, stoje nadal przed wyborem odpowiednich opon na lato.
Posiadam felgę Estoril Fire&Ice 6J 15" i zastanawiam się nad 195/45/15 albo 175/50/15, co mi doradzicie?
Muszę zaznaczyć, że mimo krytyki widziałem 195/45/15 na tym Estorilu u d4ri0 i wygląda zacnie
dwie są 175/50 i są oki a te dwie co są grubsze na focie to 185/55 ale je moge zamienić bo są przydkie....
raczej chodzi mo o model felgi bo opony to zawsze można wymienic
"Stadion Śląski bez tartanu byłby jednym z wielu.......
a tak to zrobimy tu Mistrzostwa Świata" ............1.3 GENESIS
felga to luz wejdzie ja mam 14" tez 6j ale teraz kolejne pytanie jak masz glebe to ja mam 40 z tylu i w 4 osoby na oponie 50 przyciera. Wiec jak planujesz zejsc z zawiasem nisko i jezdzisz nie tylko we 2 osoby to ja bym szukal 13"
no 15 przy glebie odpada to ta 14" przy tej glebie co chcesz bedzie ladnie. Wejdz w moj temat i zobacz jak 14" przy oponie 50 i zawiase obnizonym ladnie wyglada jak obnizysz taka gdzies wysokosc bedzie jak u mnie
witam
mam okazje kupic ladne felgi R14 et38 o szer 6 cali i chce na nie naciagnac oponki 175/50
tyle ze nie wiem czy oplaca sie kupowac je bo nie wiem czy nie bedzie mi z tylu i przodu obcierac. Polo mam obnizone -40/-40. Prosze o powiedzenie mi czy wejda ale na 100% bo dzisiaj wyjezdzam pozno i jak bede wracal z niemiec to zajade po te fele ale nie wiem czy jest sens je brac w ciemno bez przymiarki. dlatego prosze o odpowiedz bo jest to dla mnie wazne. a polo jest w wersji coupe.
A i prosze moderatorow o nie usuwanie tematu mimo ze powinien byc w dziale "Wszystko o: felgi i opony". Z gory dzieki za pomoc