Maszyna spoko nawet masz taki sam siliczek jak ja. Osobiście już nie preferuję soczewek bo miałem już kilka rodzai i nie byłem z nich zadowolony.Ale każdy robi na swój strój Autko cacy :spoko:
Bardzo ładna Polówka,taki kolor jak mój,własnie bylem ciekawy jak te lampy wygladaja w tym kolorze i juz teraz wiem ze pieknie,sam planuje takie zakupić
[quote=""seba""] A kilka rzeczy zmienilo sie, miedzy innymi: szerokie zderzaki i zawieszenie gwintowane.[/quote]
no to czekam z zainteresowaniem bo ten sam kolorek i miałem identyczne plany jak ty, tylko że ty jesteś daleko przede mną, a ja jeszcze w lesie. :blush2:
Postanowilem odswierzyc galerie, bo kilka drobiazgow doszlo,miedzy innymi; szerokie zderzaki, listwy poszly aut, zawieszenie gwintowane, i oponki zmienione na nizszy profil (z 50 na 45)
Ostatnio zmieniony 22 paź 2009, 21:36 przez seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie no baja :clapping: nie obrazisz się jak zrobie swoją podobnie faktycznie jeszcze klamki przydałyby się w kolor i ściągnij (moim zdaniem) bezsensowne i szpecące ramki na tablice.
mam te same lampy i bardzo sobie je chwalę :oki:
kolor piękny i ma wiele do zaoferowania w połączeniach kolorystycznych.
opony mam te same tj. 195/50/15 i mam gwint skręcony na -50mm i nic mi nigdzie nie obciera chyba, że cisnę i wjadę w dziursko.. :niewiem: